Sloba Radanović pretio deci svet portal svet
Svet

October 23, 2022 21:00

By

Poslušali savet sveštenika: Sin Slobe Radanovića neće nositi ime njegovog oca, evo i zašto

Sin Slobe Radanovića neće nositi ime Dušan, evo i zašto

Sloba Radanović presrećan je šta on i njegova supruga Jelena Đuričanin čekaju sina, a bratu se neizmerno raduju i njena dva dečaka koje Je dobila u prvom braku. Srećna porodica sada bira ime za novog člana, a Sloba ne krije da je malo razočaran što se neće zvati Dušan, po njegovom pokojnom ocu koji je preminuo pre tri godine, piše časopis “SVET!”

Pročitajte: Rastužićete se kada vidite šta je Sloba Radanović zabranio svojoj trudnoj supruzi Jeleni

Foto: ATA images

– Razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su nam rekli da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime – otvoreno kaže Sloba koji je želeo da imenom oda poštu ocu kog je neizmerno voleo i cenio.

Njegov tata Dušan, imao je brak pre Draginje u kom je dobio dvoje dece, ali ih je ta žena napustila i nikad nije pitala za njih.

Pročitajte: Sloba Radanović prvi put progovorio o Jeleninoj trudnoći, pa otkrio do sada nepoznate detalje

Sloba Radanović čeka dete

Ata images

– Bilo mu je jako teško da odgaji malu decu kojima treba majka, mučio se da zaradi, da im sve pruži… Tako su se mučili dok se Draginja nije udala za Dušana. Njoj je to bio prvi brak, sa zdravljem je kuburila, a Slobu je rodila kada joj je bilo 40 godina. Nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Sve je davala za njih i borila se kao lavica ispričao je njihov komšija koji dodaje da je Sloba od oca i majke nasledio dobrotu i plemenitost, piše naš časopis “SVET” čiji aktuelni broj u prodaji na svim kisocima.

Pročitajte: NOVI SVET! ALEKS izgubila bebu – SAŠI prete zbog prelaska na Pink – ANU BEKUTU izneverio sin – DARKO LAZIĆ se ženi

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images