Sin Slobe Radanovića
ekskluzivno

20 Novembra, 2022 16:15

Sloba i Jelena Radanović konačno prelomili: Ova odluka će obeležiti život njihovog sina

Sin Slobe Radanovića poneće ovo sveto ime

Sloba i Jelena Radanović kroz nekoliko meseci ostvariće se u najlepšoj životnoj ulozi. Trudna supruga popularnog pevača nedavno je otkrila na svom „Instagramu“ da će u njihovu porodicu stići jedan dasa, a Radanović je veoma uzbuđen zbog onoga što ga čeka.

Pročitajte: Sloba Radanović sprečio čoveka da skoči s mosta, pa otkrio sve detalje potresnog događaja

Sin Slobe Radanovića

Foto: Ata images

Kako Jelena ima dvojicu velikih sinova iz prvog braka, Sloba tvrdi da je u potpunosti spreman za ulogu oca. U emisji „Premijera vikend specijal“ progovorio je o privatnom životu i planovima ali i otkrio kako će se naslednik zvati.

Godina mi je bila prelepa, predivne stvari su mi se dogodile i na privatnom i na poslovnom planu. Dosta sam se uouzbiljio i verujem da ću sledeće godine biti još odgvorniji – rekao je folker.

Sin Slobe Radanovića nestrpljivo se očekuje u njihovom domu, a sada su Jelena i Sloba otkrili koje će ime poneti njihovo prvo dete:

Pročitajte: Rastužićete se kada vidite šta je Sloba Radanović zabranio svojoj trudnoj supruzi Jeleni

Sin Slobe Radanovića

Foto: Ata images

– Jedva čekam! Iskreno, mislim da je to neka svrha života i da je to najbitnije na ovom svetu. Sloga, mir, porodica i ljubav, samo je to važno. Trudim se da mi svaki dan bude ispunjen pravi merama vredonosti i duhovnim stvarima. Uvek sam zahvalan na svemu što mi se dešava, bilo loše ili dobro, zunam da to Bog na kraju nagradi. Kada dođe beba, smanjiću obim posla kako bih bio sa porodicom. Evo, otkriću, beba će se zvati Damjan! Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga – otkrio je Radanović

Kako je i sam otkrio, naslednik poneće ime po želji tate, a buduća mama Jelena odmah se složila sa suprugom tako da nije bilo dileme kako će se sin Slobe Radanovića zvati.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Ata images