Sin Snežane Đurišić izazvao saobraćajnu nesreću
Svet

March 31, 2022 19:20

By

Pevačica pala u očaj: Sin Snežane Đurišić izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula devojka

Sin Snežane Đurišić, Marko je 1. aprila 2001. godine izazvao stravičan sudar u kojem je poginula njegova tadašnja devojka J. P. Gvozdenović je vozio u pijanom stanju brzinom od preko 150 kilometara na čas i udario u banderu na beogradskom Bulevaru mira. Tada dvadesetpetogodišnja J. P. ostala je na mestu mrtva, dok je Marko zadobio teške povrede noge i unutrašnjih organa.

sin snežane đurišić

facebook/printscreen

Istragom je utvrđeno da je sin Snežane Đurišić pri udesu imao čak 2,16 promila alkohola u krvi, a posle nesreće završio je u zatvoru. Međutim, tu pevačicinim problemima sa Markom nije bio kraj.

Pročitajte: Sin Snežane Đurišić kao dete bio je kopija majke

Nakon što je odležao zatvorsku kaznu, Marko je u martu 2016. godine ponovo izazvao saobraćajnu nezgodu na Banjici u kojoj je povređena jedna osoba, a nakon sudara je pobegao sa lica mesta. Ipak, policija ga je brzo uhvatila.

Snežana Đurišić

Ivan Vučićević

Sin Snežane Đurišić pretukao suprugu

Protiv njega je 2015. godine pokrenut predistražni postupak zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilja u porodici i pretukao svoju suprugu Đurđu, nanevši joj teške telesne povrede. Sin Snežane Đurišić je navodno prvi put tukao suprugu u septembru 2013, a drugi put u aprilu 2014. godine, i tada je policija dolazila zbog prijavljenog nasilja u porodici. Marko se, neposredno posle ovog događaja, razveo od supruge Đurđe sa kojom ima dvoje dece sina Miloša i ćerku Lanu.

Pročitajte: Evo kako izgleda sin Snežane Đurišić i čime se danas bavi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

On je priznao i da je krao.

Da, ukrao sam, sad je pitanje šta,. Je***a, čokoladne bananice. Ne znam, otkud znam, sitno nešto, to je bilo ranije – izjavio je Marko.

Sin Snežane Đurišić bio je jasan 

Snežana je izjavila da je njen sin za svoje greške odgovarao i da ona nema ništa sa tim, a Marko je prokomentarisao ovo.

Tako je, ona nema ništa sa tim, ali imala je, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već…

Odnos između Snežane i njega se popravio, a to je u istom intervjuu izjavio Marko. Kada su ga pitali da li je bilo momenata kada majka i on nisu razgovarali, Marko je odgovorio potvrdno.

Pročitajte: Zorica Marković oplela po dečku Snežane Đurišić – Udao se, a priča se da je švaler

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Bilo je, kako nije. Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve – rekao je tada za Telegraf.rs.

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, FACEBOOK/PRINTSCREEN