Ljubavni život Saše Popovića
Svet

April 8, 2022 09:00

By

Upoznajte sina Suzane Jovanović: On je lepotan za kojim lude pevačice

Sin Suzane Jovanović je njen najveći ponos

Suzana Jovanović počela je da peva sa 14 godina, a već sa 17 udala se za prvog muža, kojem je u 18. godini rodila sina Danijela.

suzana jovanović

ATA IMAGES

Međutim, Jovanovićeva je ubrzo shvatila da nisu jedno za drugo i razvod je bio neminovan. Nakon toga Suzana je rešila da ne zapostavi školovanje, te je vanredno pohađala srednju trgovačku školu. Ona je paralelno sa pevačkim nastupima davala ispite, a kada se preselila u Beograd sin je ostao sa bakom i dekom u Ralji kako bi završio školu.

Sin Suzane Jovanović Sašu gleda kao oca

Prvi susret Suzane i Saše dogodio se 1996. godine kada je Popović na nagovor drugarice došao na snimanje Suzaninog spota kako bi se upoznali. Kasnije je otišao u restoran gde je pevala Jovanovićeva, kako navodi portal “Srbija danas”, gde je celu noć naručivao pesme i tada joj je ostavio broj telefona.

Sasa-Popovic,Suzana-Jovanovic-foto-RAjko-Ristic-(48)

Rajko Ristić

Međutim, trenutak koji je bio presudan za njihovu vezu bio je kada je Saša jednom prilikom odvezao Suzanu u Jagodinu na nastup. Kada ju je dovezao poljubio ju je u obraz i tako je počela njihova romansa. Suzana se ubrzo sa sinom Danijelom doselila u Popovićev dom na Bežanijskoj kosi, a njihovu ljubav krunisali su brakom 1997. godine kada su napravili veliku svadbu u hotelu “Interkontinental”.

Pročitajte: Suzana Jovanović objasnila zašto se ne razmeće bogatstvom! Pre Saleta sam imala 20 dinara u džepu i prazan frižider! 

suzana jovanović

ATA IMAGES

Danijel, sin Suzane Jovanović na Sašu gleda kao na oca, a Popović njega ne razdvaja od ćerke Aleksandre. Suzana je veoma ponosna na sina, jer je izuzetno vredan mladić, koji se školovao u inostranstvu, a već odavno radi u Grand produkciji. Pored toga što je uspešan i vaspitan, sin Suzane Jovanović je i pravi lepotan, za kojim, kako smo saznali, lude mnoge pevačice.

AUTOR: SVET

IZVOR: ESPRESO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, DRAGAN GAJIĆ