Sin Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

June 10, 2024 22:15

By

Soba Veljkovog najmlađeg sina nije ni blizu luksuzu kakav se očekivao: Potpuno jednostavna i dostupna svima (foto)

Sin Veljka Ražnatovića ima sasvim skromno uređenu sobu

Isaija Ražnatović, najmlađi sin Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane za četiri dana, i to baš na rođendan svoje bake Cece, napuniće jedan mesec.

Iako se rodio u Beogradu maleni Isajia je s roditeljima odmah po rođenju život nastavio u Titelu, rodnom mestu svoje majke, gde su se Veljko i Bogdana skućili još pre nekoliko godina.

Sin Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Sin Veljka Ražnatovića živi kao i sasvim obična deca

Iako se očekivalo da sin folk dive neće moći da se navikne na život u skromnijim uslovima od onih na koje je navikao u Beogradu, desilo se nešto sasvim suprotno.

Naime, bokser se u Titelu, kako on voli da kaže, posvetio farmerskom životu, ima ogromnu farmu svinja, ustaje pre šest ujutru i radi po ceo dan.

Sin Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Veljko i Bogdana su kuću koja se nalazi na ogromnom placu uredili po svojoj meri, ali je to daleko od luksuza koji bi Ražnatović mogao da priušti.

Istina, bazen u dvorištu i teretana u kući nije baš nešto što bi neko sa prosečnom platom mogao da priušti svojoj porodici, ali neke komade nameštaja koje poseduju Bogdana i Veljko, savakako bi.

Pročitajte Veljko ispred kuće u Titelu napravio sinu rođendansku žurku – Celo selo bilo na proslavi, Ceca pevala

Bilo je za očekivati da potomci Ražnatovića odmah po rođenju dobiju svoje sobe, te da su one opremljene najskupljim nameštajem. Međutim, kod Bogdane i Veljka to nije slučaj.

Da im je praktičnost na prvom mestu mogli smo da vidimo u video snimku koji je Veljko danas objavio, a u kojem se vidi deo spavaće sobe, koja je ujedno i trenutna soba njegovog najmlađeg sina.

Sin Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Sasvim obične komodice, stolić za povijanje bebe i nešto luksuzniji krevetić za bebu su ono što se nalazi u njoj, te je sasvim jasno da se bokser trudi da njegovi naslednici rastu kao i svao ostala deca čiji roditelji imaju prosečna primanja.

A, upravo vaspitavanje i odrastanje dece je i bio jedan od razloga zbog kojih se Ražnatović umesto u Beogradu opredeli za život u Titelu.

Sin Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM