Sin Vesne i Đoleta Đoganija
Svet

5 Decembra, 2022 15:45

Sinu je hitno potrebna pomoć: Vesna Đogani u strahu šta bi moglo da mu se dogodi

Sin Vesne i Đoleta Đoganija u problemu 

Popularna pevačica Vesna Đogani neretko u javnosti ona govori o svojim stavovima o vaspitanju svoje dece. Denserka je otkrila da ona i njen muž zajedničkim snagama vode računa o svojim mališanima, te da je ona, kao prava žena i brižna majka često sklona preterivanju, a da je njen muž uvek tu da je podseti na granice.

Pročitajte: Ne želi ništa da gura pod tepih – Vesna Đogani progovorila o porodičnim problemima

Foto: ATA images

Kako im je sin u problematičnim tinejdžerskim godinama, Vesna je otkrila da je, kako bi uspostavila bolju komunikaciju sa njim, krenula na psihoterapiju.

– Dužnost nas kao roditelja je da pričamo sa svojom decom. Moj stariji sin ima društvene mreže, ne koristi ih, ali posmatra šta se dešava na njima – kaže Vesna i dodaje da joj pravu brigu i strah predstavlja to na koji će način on bilo koju stvar koju vidi da percipira.

Pročitajte: Vesna Đogani pokazala kućicu u kojoj je odrastala bez oca – Iznela potresne detalje svog detinjstva

Foto: ATA images

– Ja i moj suprug mnogo pričamo o tome sa njim. Ja čak i previše, pa imam utisak da sam dosadna, a tada nastupa Đole koji ume da povuče granicu. Mi stvarno moramo da budemo u toku sa našom decom, jer ona uopšte nisu svesna posledica – kaže pevačica.

Foto: ATA images

Ona je u emisiji javno priznala da je potražila i stručnu pomoć kako bi popravila komunikaciju sa svojom decom.

– Jako je teško danas komunicirati sa decom. Ja pričam svom sinu, on me ne sluša. On misli da on sve zna i to je pravi izazov za roditelje. Moram javno da kažem da sam počela da radim sa psihoterapeutom zato što sam se našla u jednom začaranom krugu. Ja pričam, on me ne sluša. Đole me savetuje da promenim način pričanja, pa ja pokušavam da promenim malo način pričanja, stalno se informišem – hrabro je priznala Vesna i tako dala vetar u leđa mnogim roditeljima da se, u momentima kada ne mogu da izađu na kraj sa svojom decom, obrate stručnjaku.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images