Početak karijere Viki Miljković svet portal svet
Svet

April 16, 2023 17:45

By

Roditelji na mukama: Viki i Taške pogođeni odlukom sina Andreja, desila se strašna stvar

Sin Viki Miljković bacio roditelje u razmišljanje

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške nemaju na šta da se požale, osim kada njihov sin Andrej odluči da im pomrsi konce. Iako ne voli da se eksponira u javnosti, niti izlazi često u grad, on pomno prati muzičku scenu, pa je skrenuo pažnju roditeljima kakve greške prave.

Pročitajte: Viki Miljković ostala šokirana – Sina zatekla u sobi sa poznatom Zvezdom Granda

Sin Viki Miljković

ATA images

– Andrej je fin dečko, ne meša se u poslove koji nisu njegovi, ali je Viki i Tašketu rekao da moraju da osveže repertoar. Objasnio im je da je već dosadno što su na repertoaru samo njene pesme i pesme starijih kolega jer se publika dosta promenila i na njene nastupe dolazi sve više klinaca koji vole da čuju i aktuelnu vrstu muzike.

Pročitajte: Viki Miljković širi imperiju – Prodala 50 stanova za dan, ove zvezde su pazarile kod nje FOTO

Sin Viki Miljković

Ata images

– Njih dvoje nisu na prvu loptu sa oduševljenjem prihvatili tu ideju. Smatrali su da Viki ima dosta svojih hitova, da te starije pesme odlično izvodi, ali su na kraju popustili shvativši da bi to bilo osveženje za publiku u regionu i dijaspori, pa su se bacili na izmenu repertoara. Bilo je tu posla, skidati muziku, učiti tekstove, ali su na kraju priznali jedincu da ih je odlično posavetovao. Viki inače često nastupa sa Nerminom, prošlogodišnjim pobednikom takmičenja Zvezde Granda, i on joj u svemu pomaže, tako da duete izvode zajedno.

Pročitajte: Viki Miljković iznenadila sve – Stroga sam kao šef – A evo koliko je darežljiva

Sin Viki Miljković

ATA images

– Moraju i mladi da se poslušaju, bar kada je šou-biznis u pitanju jer oni su i glavni konzumenti – zaključuje naš izvor.

A da je došlo do promena, potvrdila nam je i Viki.

– Vremena se menjaju, moraju da se prate trendovi. Ja podržavam svoje mlađe kolege i sada na nastupima izvodim i pesme od Vojaža, Nućija, Teodore Džehverović, Sanje Vučić.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images