bekuta i viki
Star

22 Novembra, 2021 15:12

Sin Viki Miljković je veoma USPEŠAN, ali ne želi da bude poznat kao roditelji!

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića odrastao je u divnog mladića, koji liči na svoju majku, iako je dete poznatih roditelje, Andrej želi da se ostvari na sasvim suprotnom polju od svojih roditelja. Takođe, za njegove uspeh, itekako je zaslužna i njegova majka koja se uspela da izbalansira estradnu karijeru i da zablista u ulozi roditelja.

Sin Viki Miljković je veoma USPEŠAN!

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića odlučio je da tokom svoje karijere bude Andrej Tašković, a ne sin poznatih roditelja. Upravo zato, naslednik porodice Tašković odlučio je da svoju karijeru gradi potpuno sam, a odabrao je da se oproba na teniskom terenu.

Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu – otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za „Hello!“.

Dečak je roditelje već obradovao brojnim medaljama, a mama se trudi da mu omogući najbolje moguće uslove, kako ni školske obaveze ne bi trpele, piše Story.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

 Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati, i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze.

Viki i Taške Andreju su najveća podrška i trude se da mu već sada u životu omoguće da bez poteškoća sledi svoje snove.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ