Sin Zlate Petrović svet novine svet portal
Svet

May 22, 2023 10:18

By

Ucena ili običan peh: Osramoćen Pejin i Zlatin sin, intiman čin sa devojkom osvanuo na internetu VIDEO

Sin Zlate i Peje doživeo neprijatnost

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan trenutno uživa u skladnoj vezi sa lepo plavušom, a svojevremeno je šokirao javnost kada je rekao da je u lajvu na Instagramu imao intimne odnose sa bivšom devojkom.

Pročitajte Zlata Petrović otkriva tajnu dobrog izgleda – Evo čime pevačica podmlađuje lice

Sin Zlate i Peje

ATA images

Naime, Jovan je imao uživo uključenje na popularnoj društvenoj mreži, a nakon toga je vodio ljubav s tadašnjom devojkom, zaboravivši da izađe iz lajva na Instagramu. Šta se dešava, shvatio je tek kada ga je tata Peja pozvao na mobilni i uspaničeno rekao da upravo gleda šta radi.

Pročitajte Sin Zlate Petrović otkrio kakva je pevačica majka: Napila se sa Jovanom i njegovim društvom

Sin Zlate i Peje

Rajko Ristić

Desilo mi se nešto još gore. Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao “end lajv strim”. Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja, i kaže: ”Legendice, ostao ti upaljen lajv.’. To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se, na sreću, ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle tog od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, s ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna.

Pročitajte Zlata Petrović progovorila o Popoviću i Nedi Ukraden – Sve znam, nakon nje sam bila sa njim, ovo su detalji

Sin Zlate i Peje

Foto: Ata images

Mladi Pejić ispričao je i kako je folk zvezda Ceca Ražnatović pomogla njegovoj mami Zlati Petrović da zatrudni s njim.

– Mama dugo nije mogla da ostane trudna. Ona je dobila savete od Cece Ražnatović, koja joj je preporučila doktora, zahvaljujući kom je vantelesnom oplodnjom mama uspela da zatrudni. Ja sam dete iz epruvete – ispričao je Jovan. Zlatin i Pejin sin otkrio je i da ga je vaspitavala baka jer roditelji zbog posla nisu imali vremena za to.

Pročitajte Užas u porodici – Zlata Petrović izbacila sina iz kuće,ovo su razlozi

Sin Zlate i Peje

Rajko Ristić

– Baka je najviše doprinela mom vaspitanju. Pošto moji roditelji nisu bili kod kuće. Imali su turneje. Mama Zlata i Peja nekada nisu bili kod kuće i po 20-30 dana. Imao sam žene koje su me čuvale. Kada je deka umro, baka se preselila kod nas. Tada me je ona preuzela. Ona me je učila da budem skroman. Mama je učila da ne budem kompleksaš. Od tate sam učio da ne idem u kafane da se bijem. Od bake sam naučio životnu priču – istakao je on za “Republiku” tada.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images