Ispovest Zlate Petrović
Svet

December 24, 2022 17:30

By

Užas u porodici: Zlata Petrović izbacila sina iz kuće,ovo su razlozi

Sin Zlate Petrović bio je u ozbiljnim problemima

Ljubavni život Zlate Petrović bio je ispunjen brojnim turbulencijama. Iz dva braka ima dvojicu sinova, sa Hasanom Dudićem, Mikija a sa Zoranom Pejićem Pejom mlađeg Jovana. O životima Zlatinih naslednika malo toga se zna, ali ono što je poznato javnosti jeste da je stariji sin Zlate Petrović pevačici zadavao ozbiljne muke.

Pročitajte: Sin Zlate Petrović otkrio kakva je pevačica majka: Napila se sa Jovanom i njegovim društvom

Sin Zlate Petrović

Foto: Ata images

Miki je imao problem s kockom. S ovim porokom je živeo godinama, a njegova majka je činila sve kako bi ga izbavila iz kandži kocke. Ona je i plaćala sve njegove dugove, samo da bi mu sačuvala živu glavu. Zlata je o tome i javno govorila. U jednom trenutku on je prestao da se kocka, ali njegova apstinencija nije dugo trajala.

Kada je ponovo počeo da pravi probleme, pevačica je presekla i rešila da više ne stoji uz njega. Prepustila ga je toj borbi s kojom je morao sam da uđe u koštac. Njega je ostavila zbog poroka i supruga Milica, sa kojom ima dvoje dece, a on se tada uselio u Zlatin stan. Međutim, kada je ponovo počeo da srlja u propast, majka mu je rekla da se iseli. Tada su se pojavili tekstovi u novinama da je pevačica izbacila sina iz kuće, a u njegovu odbranu je stao otac Hasan. On je nju krivio što je cela javnost saznala za njihov problem, kao i da je porok nasledio od njene majke.

Pročitajte: Zlata Petrović progovorila o Popoviću i Nedi Ukraden – Sve znam, nakon nje sam bila sa njim, ovo su detalji

Sin Zlate Petrović

Foto: Instagram

– Sram nek je bude. Ona je zlo. Kako je nije sramota da iznosi takve stvari u javnost? Miki je sada pravi čovek, na mestu. Ako se razveo od žene, to ne znači da su u svađi. Čuju se, viđaju se. A to što se on kocka, to je povukao na njene, pošto je njena majka bila kockar. Dudići su poštena familija, kod mene nije bilo probisveta – izjavio je tada Dudić za “Star” svojevremeno.

Kada je shvatio da je prepušten sam sebi, da majka više neće finansijski da mu pomaže, a da otac nije u situaciji, stariji sin Zlate Petrović se osvestio i rešio da promeni svoj život. Kocka je sada njegova daleka prošlost, a on se već godinama bavi muzikom. Svira klavijature, ima svoj orkestar, koji je promovisao pre korone u emisiji kod bivšeg očuha Zorana Pejića Peje i prati poznate pevače na nastupima.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić