Star

4 Avgusta, 2021 23:00

Sinan se PREVRĆE u grobu! Ćerka Đulkica očajna „Strašno je kad polubrat preti da će mi silovati ćerku”

Prošlo je tri godine od kada je Sinan Sakić preminuo, međutim, haos u njegovoj porodici sve je žešći. Supruga Sabina i ćerka Đulkica prijavile su Rašida, Sinanovog sina iz prvog braka, za pretnje i podmetanje požara u porodičnoj kući u Loznici, zbog čega je prošle nedelje i uhapšen u Sarajevu.

Đulkica očajna

Rašid je uhapšen, samo što ne znam koliko će dugo biti zatvoren. Mojoj starijoj ćerki je pretio silovanjem, a mlađoj da će je ubiti. Pravda je spora, ali dostižna. Došlo je vreme da plati za sve zlo koje je činio. Ja sam se Rašida i Mede, braće po ocu iz prvog braka, odrekla još dok je tata bio živ, razočarali su me jer oca nisu ni posetili dok je bio bolestan. – rekla je Đulkica za STAR .

Eto, sad konačno mogu da se vratim u Srbiju i odem ocu na grob i zapalim mu sveću, rasterećena od straha. Da budem iskrena, nekoliko puta sam želela da dignem ruke od svega i da povučem tužbu kako bih mogla mirno da spavam, međutim, sad mi je drago što ipak nisam odustala – rekla je Đulkica za STAR koja čeka treće dete, pa zbog poodmakle trudnoće ne bi smela da se potresa i nervira.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR