Siniša Mihajlović
Star

19 Aprila, 2022 23:46

Ljubav jača od bolesti: Fotografija iz Sinišine bolničke postelje dira pravo u srce

Siniša i Ariana ponovo prolaze kroz teške trenutke

Proslavljenom fudbaleru i treneru Bolonje, Siniši Mihajloviću, pre dve i po godine dijagnostifikovana je leukemija, što su i on i njegova porodica veoma teško prihavtili. Međutim, ubrzo su shvatili ozbiljnost situacije, pa se proslavljeni fudbalski as uhvatio u koštac sa opakom bolešću, koje posle nekoliko meseci lečenja više nije bilo.

Međutim, nedugo pošto se trener italijanske Bolonje vratio normalnom životu, dobio je Korona virus.

Sinisa i Arijana Mihajlovic

Rajko Ristić

Pročitajte: Siniša i Ariana – Ovo niste znali o njihovoj karmičkoj ljubavi

Posle onoga što sam doživeo od jula do januara, šest meseci svakodnevne borbe protiv leukemije, odlazaka i izlazaka iz bolnice, tri runde hemoterapija i transplantacije koštane srži, korona virus je poput hladne čaše vode – rekao je tada Mihajlović za list Gazeta delo sport.

Hrabar i jak kakav je oduvek bio, Mihajlović se i sa virusom izborio i ubrzo se vratio normalnom životu i svakodnevnim obavezama.

Nažalost, u martu ove godine, Siniši se leukemija ponovo vratila, a proslavjeni fudbaler je ove vesti saopštio uz reči da je bolest zaista hrabra jer je odlučila da se vrati i bori s njim.

Siniša i Ariana zajedno i u dobru i u zlu

Nakon što je loše vesti objavio na konferenciji za medije Mihajloviću neprestano stižu poruke podrške, a kao i uvek najveća podrška su mu supruga Ariana i deca.

Siniša se trenutno nalazi u bolnici, na lečenju, a juče ga je svojim dolaskom iznenadila supruga.

Siniša Mihajlović

instagram/printscreen

Lepa Ariana objavila je fotografiju iz Sinišine bolničke postelje, na kojoj su oboje nasmejani. A uz nju je napisala i reči prepune ljubavi i podrške upućene slavnom fudbaleru:

Morate biti čvrsti, a da nikad ne izgubite nežnost. Ti si lav mekog srca.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN