Svet

20 Marta, 2022 18:15

Prelepa ITALIJANKA mu je rodila petoro dece! Ovo niste znali o karmičkoj ljubavi Siniše i Arijane Mihajlović!

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović više od dve decenije je u skladnom braku sa pelepom Arijanom Rapaćoni, nekadašnjom uspešnom manekenkom iz Italije, a ovaj par je znao da su suđeno jedno drugom čim su se sreli. O tome su nekoliko puta govorili za medije, a lepa plavuša se nikada nije pokajala što je napustila međunarodnu karijeru zbog sportske zvezde.

 Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – otkrila je Arijana, a potom se nadovezao Mihajlović i otkrio njegovu stranu priče italijanskim novinama,

‒ Pretvarao sam se da nisam zainteresovan jer sam imao veliku tremu. Arijana mi je kasnije priznala da je i ona glumila. Posle susreta u kafiću, provod smo nastavili u diskoteci. „Hemija“ je proradila, pa sam njenoj drugarici rekao da bih se sutra njome oženio.

Davne 1996. godine prvi put se zarekla na večnu ljubav Siniši, a potom su još dva puta izgovorili sudbonosno – da. Krao krunu ljubavi dobili su petoro dece Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa koji su veoma bliski, a proslavljeni fudbaler ima i vanbračnog sina Marka koji se veoma retko pojavljuje u medijima, ali ga sportista često viđa.

Prošlog juna ovaj atipični par odlučio se da obnovi zavete  u crkvi „Stela Maris“ u Porto Červu na Sardiniji, gde su priredili intimnu proslavu samo za najbliže. Iako su zavet izgovorili u katoličkoj crkvi, izabrali su poseban datum – „Vidovdan“, dan kada su se 2005. godine venčali po pravoslavnim običajima u Sremskim Karlovcima.

Mihajlovići su pre nekoliko meseci postali baka i deka, s obzirom na to da im je najmlađa ćerka Virdžinija podarila unuku Violane, te sada konačno uživaju zajedno, nakon što su pre dve godine pregurali veoma težak period, tokom Sinišine borbe sa leukemijom.

– Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu. Važna stvar je imati snagu da reagujete na ovakve situacije. Siniša je u Bolonji, veoma je jak. Bio je dovoljno jak čak i za koronu. Ima neverovatnu snagu u svemu što radi – rekla je tada Arijana.

Pročitajte: Pre fatalne Danijele, voleo je prelepu koleginicu! Evo kako danas izgleda bivša žena Ognjena Amidžića! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram printscreen