Svet

October 18, 2021 09:00

By

Siniša Kulić ne prihvata ZETA! Žestoko osuo PALJBU po Zoli!

Miljanin otac, Siniša Kulić ne prihvata zeta, a u nedavnom intervjuu za Svet osuo je žestoku paljbu po Lazaru Čoliću Zoli.

Siniša Kulić ne prihvata zeta!

Ja sam se navukao i baš gledam. Čak i kad je Miljana bila napolju, ja sam pratio. Sad je dobra, lepo se drži, sviđa mi se, ali baš brinemo šta će i kako da bude kad uđe onaj Zola. Ja ne znam da li je on nju nečim omađijao, šta je radio pa mu se ona uvek vraća. Marija se baš plaši kako će biti kad on uđe, a ni meni nije svejedno – rekao je Siniša za Svet  neposredno pred Zolin ulazak na imanje i dodao:

Pa, Miljana mu je i neki kredit koji je podigao od 23.000 evra otplatila. Uvek kad je tražio, sve mu je davala. Nikako da skapira da je samo iskorišćava. Da mi vidimo da je on dobar čovek, pa da podržimo i njega i tu ljubav, ali jasno je da on kod nje samo interes vidi, a ona ga voli pa je zaslepljena – zaključio je Siniša.

A kako je Siniša zadovoljan Miljaninim učešćem u rijalitiju, šta kaže o unuku Željku, Ivanu Marinkoviću i sa kakvim se zdravstvenim problemima suočava njegova supruga Marija Kulić čitajte u novom broju tabloida Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ