Izgled Siniše Mihajlovića
Svet

25 Jula, 2022 10:00

Siniša Mihajlović doživeo saobraćajnu nesreću: Sve zbog svađe s porodicom

Siniša Mihajlović doživeo saobraćajnu nesreću – Kleopatra mu prorekla sudbinu

Knjiga koju je napisao Siniša Mihajlović, „Utakmica života“, postao je pravi bestseler u Italiji u kojoj je trener Bolonje otkrio mnoštvo zanimljivih stvari i nepoznatih događaja iz njegovog života. Siniša Mihajlović kom je pre nekoliko godina dijagnostikovana leukemija u knjizi bazirao se na devedesete godine prošlog veka i iskustvo koje je imao sa proročicom Kleopatrom.

Pročitajte: Ljubav jača od bolest – Fotografija iz Sinišine bolničke postelje dira pravo u srce

Siniša Mihajlović doživeo saobraćajnu nesreću – Kleopatra mu prorekla sudbinu

Sve je počelo tako što je Kleopatra predviđala sudbinu njegovom nekadašnjem saigraču Vladanu Lukiću, a na fotografiji šampionske generacije Zvezde koju je odneo vračari bio je i Mihajlović. Lukiću je Kleopatra rekla da će se Siniša ozbiljno razboleti, a on je to njemu i preneo.

– U roku od nedelju dana doživeće nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće – rekla je navodno Kleopatra Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića. Poznastvo Kleopatre i Mihajlovića počinje onog dana kada se pred proročicom pojavo Vladan Lukić sa fotografijom ekipe Crvene zvezde, a sve je opisano i objavljeno knjizi, kao i to da će se razboleti u kasnijem dobu – što se i dogodilo pre dve godine kada je Miha oboleo od leukemije.

Pročitajte: Pesnicom na Mihu – Siniša Mihajlović napadnut u Đenovi

Siniša nije poverovao u tu priču, ali se sve promenilo nakon što je četiri dana kasnije doživeo saobraćajku kada se u njegov automobil zakucalo drugo vozilo, ali bez posledica. Setio se i ubrzo problema kod kuće pošto se posvađao sa roditeljima, a otac mu je patio i od nesanice.

Onda je rešio da ode do Kleopatre, koja mu je rekla da problem leži u tome što ga je omađijala jedna osoba ženskog pola. Savetovala ga je da dobro pretraži kuću, a on je pronašao krpu u kojoj su bili umotani nokti i grančice oko koje su bile namotane dlake, prenosi Sportal.rs

Pročitajte: Posle svih životnih lomova Siniša Mihajlović POSTAJE DEDA – Iz Italije stigle srećne vesti

– Sve ovo je zbog svađe sa porodicom i prijateljima. Za nju su oni neprijatelji. Ne puštajte je u kuću i ne primajte nikakve poklone od nje – bio je savet koji je dobio od Kleopatre – navodi Mihajlović u knjizi.

Ali to nisu bila jedina proricanja. Kleopatra je tada rekla i sledeće stvari koje su se ispostavile kao tačne:

– Tvoji roditelji se nikad neće vratiti u rodnu kuću (napustili rodno Borovo tokom rata).

– Neko iz vaše porodice ce nositi uniformu (brat policajac).

– Imaćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama (Mihajlovićev najstariji sin Marko, živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro dece).

– Igraćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati.

– Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot