Sinovi Ane i Bastijana
preslatko

October 16, 2022 16:15

By

Na mestu gde su se zavetovali jedno drugom: Ana i Bastijan prošetali sinove Venecijom, dečaci prvi put u javnosti

Sinovi Ane i Bastijana konačno u javnosti

Ana Ivanović  i Bastijan Švajnštajger početkom jeseni vole da posete Veneciju, romantični grad na vodi u kome su se 2016. godine zakleli na večnu ljubav. Iako godinama unazad su česti gosti ovog italijanskog turističkog mesta, ove godine njihova poseta Veneciji je posebna. Naime, na ovo putovanje poveli su mezimce, Luku i Leona i samim tim priredili prizor koji do sada nije viđen – čitava porodica na okupu.

Pročitajte: Mokra i osunčana – Ana Ivanović pokazala preplanulo telo u bikiniju, javnost zanemela (foto)


Paparaci su ih obletali i bilo je nemoguće odbraniti se od fotoreportera, ali to preslatkoj porodici nije pokvarilo uživanje. Proslavljena teniserka i njen suprug pokazivali su mališanima sve znamenitosti, a dečaci su se, kao i sva deca najviše obradovali italijanskoj pici i sladoledu. Prolaznici su se složili da je nemoguće ne primetiti koliko dečaci neodoljivo podsećaju na oca. Plava kosa, svetao ten i već na prvi pogled je jasno da su naslednici kopija bivšeg fudbalera, a da li su na mamu povukli talenat ka belom sportu ili su na tatu daroviti za fudbal videćemo kroz koju godinu.

Sinovi Ane i Bastijana odrastaju bez televizora, telefona i drugih elektronskih uređaja, što je naišlo na podeljene reakcije javnosti.


– Ja sam isključiva da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih dosta da čitaju, da rade. Nije lako uvek organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome – rekla je Ana za “Sportlight”.

– Uglavnom sa decom pričam srpski, a Bastijan nemački. Kada smo zajedno, govorimo engleskim. Fascinantno mi je koliko deca sve mogu da pokupeKada se okrenu ka meni, pričaju na srpskom, kada se okrenu ka njemu, progovore nemački, kad se pojavi neko drugi, ubace engleski ili čak i malo španskog pa su me baš zadivili – ispričala je Ana za Story.

AUTOR: SVET

FOTO: Getty images