Novi dečko Tanje Savić
Svet

October 5, 2022 17:00

By

Vezani su za majku i ne daju je nikom: Sinovi ne prihvataju novog tatu, Tanja Savić odbila prsten

Sinovi Tanje Savić najviše vremena provode sa majkom, od nje se ne razdvajaju

Tanja Savić sa uzbuđenjem i pažnjom prati svaki školski dan svojih sinova i prezadovoljna je kako su se dobro uklopili. Kada su došli iz Australije, osim drugačijih navika problem je bio i jezik, pošto su sinovi Tanje Savić, Đorđe i Maksim, tečnije govirili engleski nego maternji jezik, ali su se uz trud cele porodice prebacili na srpski i bez problema prate nastavu.

Pročitajte: Sreća sinova je na prvom mestu – Tanja Savić spakovala kofere, pa sa Maksimom i Đorđem napustila Srbiju (foto)

Foto: ATA images

– Tanji je sreća sinova na prvom mestu, zbog njih je svoj privatni život ograničila i uvela u strogu ilegalu. Ona je već mesecima srećna u ljubavi, ali mada njeni najbliži sve znaju, ne dozvoljava da je iko uslika ili snimi sa partnerom. Njena veza je stabilna i vrlo uspešna, ali ona ne želi da ide korak dalje, pa je letos odbila i verenički prsten uz objašnjenje da je to prebrzo i da ne želi da deci komplikuje život. Njen partner je to razumeo, ali nije mu bilo pravo – priča izvor koji zatim tvrdi da su Tanju u svemu podržali njeni divni roditelji. 

Pročitajte: Tanja Savić priznala da je zaljubljena a on je otkrio i kakva je kad se zaljubi

Foto: ATA images

– Tanju su u tome podržali i roditelji. Rekli su joj da deca sad ne treba da upoznaju novog tatu jer su jedva preboleli razdvajanje od Dušana. A kakav bi tek on haos napravio, o tome ne smeju ni da misle – kaže naš izvor i dodaje da se Tanja, otkako je dovela decu iz Australije, savetuje sa psihologom.

Zahvaljujući tome, Đorđe i Maksim su sada mirni, srećni, obožavaju nove drugove i lepo im je u Smederevu. Tanji je to važnije od braka. U jednom se jako opekla i plaši se da opet ne napravi pogrešnu procenu.

AUTOR: Časopis SVET

FOTO: ATA images