Darko Lazić i Barbara
Svet

26 Decembra, 2021 17:00

Skandal! Darko Lazić zapretio kolegi da bi ZAŠTITIO Barbaru!

Darko Lazić i Barbara Bobak otputovali su na američku turneju, a kako saznajemo, malo pred dalek put ispao je ogroman skandal.

Darko Lazić zapretio kolegi!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Naime, kako Svet saznaje Darkovu devojku muvao je jedan njegov oženjeni kolega i nudio joj da se tajno vide! Za sve to saznao je Lazić koji nije imao milosti, pa je odmah kontaktirao njegovu suprugu i sve joj ispričao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Barbaru muvao oženjeni pevač!

Barbari već mesec dana jedan oženjeni pevač šalje poruke! On je i te kako poznat javnosti, a kako se šuška, baš joj se otvoreno udvara.. Ona nije odgovarala na njegove poruke, ali u početku ništa nije govorila Darku kako ne bi napravila neki problem između njih dvojice, jer se poznaju i čak su i u okej odnosima. Međutim, taj pevač nije odustajao i počeo je svakodnevno da joj šalje poruke, pa je jedno veče sela sa Darkom i pokazala mu sve. U momentu kada je taj pevač njoj otvoreno napisao da bi voleo da se vide i da se ne brine jer niko za to neće saznati i da ni njemu ne odgovara da se zna da on voli da švrlja sa strane, Barbara mu je napisala da joj više ne piše i da ako nastavi, da će biti prinuđena da sve pokaže Darku, ali on nije odustajao. Nije verovao da će ona stavrno da se požali Darku. Kada je Lazić video ko joj piše bio je šokiran, nije verovao, pa je proverio broj, misleći da se neko šali. Ali kada je shvatio da Barbari stvarno piše njegov kolega, zanemeo je. Bio je baš besan. Prvo je hteo da ga nazove, a onda je rekao Barbari da mu uslika sve poruke i pošalje na njegov broj. Našao je telefon od supruge tog kolege i prosledio joj sve poruke, a zatim joj je napisao Reci svom mužu da mi ne uznemirava devojku, jer ako mu se ja budem obratio, neće biti dobro!’ Ne znam šta se sada dešava u njihovom braku, ali se Darku i Barbari više niko, ni on, ni njegova supruga nisu obraćali priča nam izvor blizak Laziću i dodaje:

DArko LAzic,BArbara Bobak

Rajko Ristić

Ne bih se sada iznenadio da čujem da se razvode, jer ovo nije prvi put tom pevaču da njegova žena sazna da on švrlja sa stranezavršava izvor poznat redakciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

AUTOR: Sanja Arsić

FOTO: Rajko Ristić/Instagram