Scandal

17 Oktobra, 2021 16:00

SKANDAL! Evo šta žiri Zvezda Granda radi kada se UGASE KAMERE!

Samo za SCANDAL! pouzdani izvor tvrdi da zna sve detalje o druženju i peckanjima žirija Zvezda Granda. Kako nam objašnjava, do ćaskaju i ručaju, nema svađa i napada kao dok se snima. OK, svakako padnu prozivke zezanja radi, ali niko nema zadnje namere!

Žiri Zvezda Granda pod lupom!

Saša im svima dupe pomera, posebno zeza Anu za Mrku i Snežu za Vanju. Jao, ma to je šou kad ih pita Kako vas dve s momcima, jesu li još u punoj snazi – smeje se izvor Scandala! i dodaje:

Naravno, Bosanac i Ceca su u fokusu i na snimanjima i na pauzama, ali se ne peckaju kad su kamere ugašene. Em Cecu ne dotiče sve i da je on ozbiljan, mada je sigurna da se čovek zeza jer je i sam šaljivdžija. Ona kaže da joj je Marija najviše legla jer je luda ko struja. Đorđe David, kao i uvek, zadužen je za Milija. On njemu haos pravi koliko ga pecka, nekad i pretera, ali nema uvreda. To nikako. Viki je presrećna, sad je s kumom u žiriju, pa je Sale za to nekad prozove u fazonu da mu se popila na glavu dok nije zamenio JK i doveo Cecu. Naravno, nikad nije Viki to rekla za Jelenu, ali Sale je stari skandal majstor. Ma padanje od smeha, verujte – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ