Scandal

March 10, 2021 20:00

By

Skandal u tržnom centru! Ana Nikolić URLALA na prodavačice!

Pevačica Ana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost, a ovoga puta pevačica je navodno urlala na prodavačice u jednom tržnom centru na Novom Beogradu.

Ana urlala na prodavačice!

Prema pisanju domaćih medija, Ana je u butik poznatog brenda došla kako bi zamenila garderobu koju je kupila svojoj naslednici Tari, a koja devojčici nije odgovarala. Kako se navodi, pevačica za kupljenu robu nije imala fiskalni račun, a ni etikete koje moraju da ostanu neoštećene na proizvodu koji se želi vratiti. Ona ih je navodno skinula pa prodavci nisu mogli da joj uvaže reklamaciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Kako prenosi izvor “Kurira” koji je prisustvovao neprijatnoj sceni, prodavačica je Ani najpre tražila fiskalni račun, a potom i objasnila da bez njega ne mogu da se menjaju artikli. To je Nikolićevu izbacilo iz takta, pa je počela da viče nasred butika. Prema rečima sagovornika, ona je bila vrlo neprijatna, dramila je i tražila da vidi menadžera. Kada je došao pretpostavljeni, pevačica se obrušila na njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ja sam bila u milion butika širom sveta, vraćala sam stvari i u Šanelu, pa nisu pravili problem, odmah su mi vraćali sve pare. Na šta to liči – govorila je navodno Nikolićeva, a radnici su pokušali da joj objasne da oni postupaju po propisima i da robu bez etikete ne mogu da prime nazad.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Kako dalje navodi izvor pomenutog medija, to je još više razljutilo pop zvezdu, koja je demonstrativno pokupila sve stvari koje je donela u butik da vrati i napustila taj lokal. Čim je izašla, nastavila je da razgleda garderobu, a kupovinu je završila u parfimeriji.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ