svet

September 13, 2017 21:00

By

SKANDALOZNI INTERVJU Saška Karan: Bekuta voli trojke, Vesna Zmijanac je alkoholičarka, Zorica Brunclik najzlobnija na estradi!

Saška Karan nije prihvatila ponudu da uđe u Parove pošto se odlučila za rijaliti Zadruga na televiziji Pink.

Ona je pred sam ulazak u rijaliti za Svet komentarisala ostale učesnike, kako one sigurne tako i potencijalne. I ne samo njih. Saška nam je rekla štošta o mnogim estradnim zvezdama.

Najavljivao se ulazak Devina Antonovića, sina Miroslava Ilića, kog ovaj nije priznao, pa su sada na sudu.

“Da, čula sam i za to. Pa znate šta, meni je mnogo ružno da muškarac ne prizna svoje dete. Konkretno Miroslav. Pa to je van pameti. To je njegova krv! Na šta je sve on spreman ako se stidi svog deteta? Po mom mišljenju, takvi ljudi su bolesni. Ne mogu da shvatim da zarad karijere smatraš to svojom brukom. Pa deca su najveće blago i sreća. Da tako nešto uradi moj suprug, ja bih ga sigurno ostavila. Moj suprug bi morao da se ponaša kao roditelj i da gleda svu svoju decu.”

Da li podržavaš i Anu Bekuta, koja je javno u vezi sa Mrkom iako on ima zakonitu suprugu Dašu?

“On se još nije razveo?!”

Nije.

“E kakav je to kavaljer, užas. Nisu oni jedini ljubavnom trouglu, ali ne razumem Anu. Ne znam šta bi trebalo da se desi da bih ja bila u ljubavnom trouglu. Izgleda da Ana voli trojke. Da spava sa Mrkom i njegovom ženom. Ja bih taj brak rasturila, naterala bih Mrku da se razvede, a ne bih trpela sve to kao Ana.”

Pričala si za Vesnu Zmijanac da je lečeni alkoholičar. Koliko je pametno njenoj ćerki Nikoliji da joj ostavlja dete na čuvanje?

“Da, Vesna Zmijanac jeste lečena alkoholičarka. Ona je na Farmi prepatila za jednom čašicom rakije ili piva, a navodno je obećala Nikoliji da ništa neće okusiti. Ja sam videla tu patnju u njenim očima, to kako jedva čeka da popije malo… Pa samo je jela i pušila da bi zaboravila na alkohol. Naravno da nije dobro da Nikolija ostavlja svoje dete kod majke koja je lečeni alkoholičar. Nikada niste načisto sa takvim osobama koji su zavisnici od narkotika ili alkohola, ali to nije sramota, to je bolest, i ja se nikada bolesnim ljudima ne bih rugala. Svakako malo dete takvim osobama ne bih nikada ostavila na čuvanje jer ne znate na čemu ste. Treba se bojati takvih ljudi.”

U Zadrugu je ušla i Viktorija, a i o njoj su kolali svakavi tračevi, čak i da je koristila narkotike.

“Pa čula sam i ja da je koristila narkotike, ali ja se nje ne bojim. Bojim se samo Boga. U rijalitiju sam doživela da me Bebi Dol napadne skalpelom i da sam se samo pomerila, ona bi me preklala. Gagi Đogani me je napao sekirom, on je čovek sa dijagnozom. Viktorije se ne bojim. Nisam je nikada upoznala, ali ako je vidim, znaću kako da izguram sa njom.”

A kako ćeš sa Nadom Obrić?

“Nada je jedina osoba koju nikada nisam srela i o kojoj ama baš ništa ne znam.”

Šta očekuješ od Lune, ćerke Anabele i Gagija Đoganija?

“Gagi je na mene nasrnuo sekirom i znam da je lud, da ima dijagnozu. Trebalo je da ide u zatvor i da dobije krivičnu prijavu. On je jedan običan psihopata, ali sada ne znam da li je Luna povukla na oca ili na majku. Brzo će se u rijalitiju dokazati na koga je, tamo neće moći ništa da sakrije.”

Bila si na Farmi sa Ljubom Pantović, jel spominjala tada svog dečka Čabarkapu?

“Jeste, kako nije. Pa pričala je mnogo puta o njemu. Ja sam sa Ljubom imala korektan odnos i ona mi se tamo činila kao super osoba. Pričala je stalno o dečku Saši i pozdravljala ga. E sada, da li je to Čabarkapa ili nije, nisam sigurna, ali sve ukazuje na to da je to on. Bila je veoma fina i nije imala taj klošarski stav. Nije čak ni psovala.”

Jesi li čula da se Aca Lukas i Sonja razvode zbog Ane Sević?

“Pa ta Sonja je bila sa Markom Jarićem, to je bivši komšija mog supruga. Nije Sonja luda, meni liči na jednu ozbiljnu sponzorušu. Tražila je dublji džep od Lukasovog. A što se tiče Ane Sević, ne znam ništa posebno o njoj, ali mogu samo da vam kažem da su skoro sve pevačice ku*ve.”

Koje?

“Ne mogu sada sve da vam otkrijem, neću da ih imenujem, ali prinuđene su da se kre*u sa gazdama zarad novca, i to im prosto uđe u krv i bez toga ne mogu. Malo rade, pa kada im zatreba novac, onda legnu sa gazdama.”

Čula sam da si se u avionu potukla sa Nadom Topčagić?

“Jao, putovale smo do Pariza, ona je sedela do mene i od straha me je štipala, grebala, napravila mi modrice. Ja se takođe bojim aviona, ali ćutim, a ona em što je bila pijana, em me je izudarala. Kada sam izašla, ruke su mi bile izgrebane i u modricama. Tada sam joj rekla da nikada više neće sesti do mene, ali posle mi je bilo i simpatično. Ja nju volim jer je luckasta na pozitivan način i nije zla kao većina pevačica.”

Koja je najzlobnija na estradi?

“Pa Zorica Brunclik je najzlobnija, ali ima ih tu još mnogo. Sećate se da je u Parove došla sa Kemišom jer se uplašila da sama stane pred mene. Nema ništa gore nego kada seljanka kao Zorica iz opanaka uđe u cipele. Ona je prava pokondirena tikva. Mnogo mi je ružna. Rođena je takva i nikada se ta rugoba neće promeniti, nema joj pomoći ni da se opet rodi.”

AUTOR: Tamara Drača

FOTO: svet