Đanijevo zdravstveno stanje
Svet

May 1, 2022 12:00

By

Ne štede zdravlje: Slađa i Đani noćima ne spavaju, ovo je razlog

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa prošle nedelje dobili su još jedno unuče. Snajka Minja na svet je donela malog Lava, a posle prvog oduševljenja i slavlja za sina Marka, ali i babu i dedu usledile su besane noći.

Slađa i Đani se ne odvajaju od unuka

– Minja i Marko žive sa bebom u svom stanu u Beogradu na vodi, baš u komšiluku Đanija i Slađe, ali pošto je snajki to prvo dete, Slađa je non stop na oprezu. Boji se da će nešto zafaliti snajki i detetu, a da ona slučajno neće biti u stanu, ili da neće čuti telefon, pa bukvalno dežura – kaže izvor za Svet i dodaje:

– Ona i Đani se u toku noći po nekoliko puta bude da vide da li su ih snajka i sin zvali, da li im je nešto trebalo. Hvala bogu sa bebicom je sve kako treba, što se kaže, lav je pravi Lav, više se smeška nego što je kenjkav. Slađa im je svaki dan na raspolaganju, a Đani vikendom radi. Iako je nedavno operisana, Slađa se ne žali, skuva im ručak, odnese, pomogne oko kupanja bebe, ma bukvalno za sve je tu. Marko i Minja imaju pomoć i druge snajke Nine i sina Miloša, ali na njih ne mogu previše da se oslone jer i oni ima bebu Nikolu, pa Slađa u šali za sebe kaže da se pretvorila u stonogu jer svuda mora da stigne i za svakog mora da ima vremena i snage.

Pročitajte: Đani dobio još jednog unuka: Baba Slađa pokazala kako izgleda i otkrila kako se zove

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić