slađa i đani
Svet

April 17, 2022 13:00

By

Slađa sve ispričala: Ne smeta mi što Đani plaća prostitutke

Posle bruke koja je pukla kad je Radiša Trajković Đani uhvaćen kako se ljubi sa atraktivnom crnkom čije su slike pronađene su u katalogu kojim navodno raspolaže pevačica Dušica Grabović, njegova žena Slađa tvrdi da se neće razvesti:

-Đani voli žene, šta ja sad da radim, šta ja imam sa tim. Ne smeta mi što ga povezuju sa prostitucijom, bolje da plaća žene nego muškarce. Jel lepa ta devojka? Ako je lepa nije strašno, oprošteno mu je – rekla je Slađa za Svet, a na komenar da to ni jedna žena ne bi rekla, dodala je:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem)

– Pa, muž me dobro plaća dobro da ga hvalim. To je bilo ranije, tad nisam imala ništa protiv a sad neka proba da me prevari pa će da vidi šta će da bude.

Slađa i Đani – zajedno i u dobru i u zlu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem)

Inače, i ranije se pisalo o prisnosti pevača sa ovom devojkom, a u javnosti su viđene i njihove zajedničke slike još iz 2016. godine, a Đani je već apelovao da prostituciju treba legalizovati.

– Ja nemam ništa protiv, to podržavam, devojke se bore za parče hleba. Imaš ljudi kojima treba s*ks, a nemaju ženu, svako radi za sebe, ja to iskreno podržavam.

AUTOR: Svet

FOTO: Bojan Vuković