Bivši muž Slavice Ćukteraš svet portal svet
Svet

June 18, 2024 10:30

By

Kao da oduzimanje deteta od majke nije dovoljno, Slavica se suočila s još jednim bolom

Slavica Ćukteraš raskid sa dečkom krije od javnosti

Pevačica Slavica Ćukterš je posle nekoliko godina pauze rešila u velikom stilu da se vrati na estradnu secnu, međutim, za nju je tek tada usledio najteži životni period. I dok je bivši muž Vlada Avramov činio sve kako bi joj oduzeo dete, uz nju je bio partner Vladimir Aćić, međutim, kako se šuška, pevačica je i s njim raskinula.

Slavica Ćukteraš raskid ne želi još uvek da potvrdi za medije.

Slavica Ćukteraš raskid svet portal svet

Instagram

Slavica Ćukteraš raskid ne želi da komentariše

Slavica i Vladimir su izgledali kao idealan par, a početkom godine su počeli i da žive zajedno. On je veoma zavoleo i njenu ćerku, međutim, kako se šuška, par je tokom zajedničkog života uočio da su razlike među njima nepremostive, te su odlučili da svako krene svojim putem.

Ovo je za pevačicu svakako još jedan udarac, jer se nalazi usred suđenja sa bivšim mužem koji na sve način pokušava da joj oduzme ćerku.

Slavica Ćukteraš raskid svet portal svet

Instagram

– Ja sam se razvela 2019. godine, ali stvarno sam se razvela, ali izgleda da tek sada nastupa moj razvod posle četiri godine. Ja sam fenomen. Sudski je bilo završeno sve 2019. godine, ali problem je što posle četiri godine od razvoda bivši suprug traži starateljstvo nad ćerkom. Raspadam se, jako mi je teško, raspadam se u svakom smislu te reči – rekla je Slavica.

Pročitajte Potresna ispovest Slavice Ćukteraš – Dve godine agonije zbog bolesti, svakodnevica je bila preteška 

– Kada je majka zdrave pameti i svesti i stabilna da uvek mala deca treba da budu uz majku što je negde potpuno prirodno jer kroz šta ti prolaziš da se meni dešavalo, ja sad pričam iz ugla kao roditelja, ja bih bila u paklenom stresu, umirala bih od straha jer ja ne znam da li bih mogla da zamislim svoj život da me neko odvoji od moje dece. Ja te potpuno razumem i apsolutno ti dajem svu svoju podršku – rekla je Ceca Ražnatović.

Slavica Ćukteraš raskid svet portal svet

ata images

Podnesci joj stižu dva puta u sedam dana, otkriva Slavica.

– Najviše sam bila uplašena kada je to stiglo i kada je došla socijalna služba, njihova kućna poseta, pa su tu krenule međusobne prijave. Viktorija je sada prvi razred, sve sam joj rekla, mislim da mi je to najpametniji potez što sam mogla da uradim, da ne lažem svoje dete”, izjavila je.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN