Scandal

13 Januara, 2021 20:00

Slavica SNIMA EMISIJU sa lekarima! Rešila da se suoči sa svojom BOLEŠĆU!

Pošto se godinama bori sa anksioznošću, Slavica Ćukteraš rešila je da preko svog problema pomogne i drugima koji pate od istih simptoma!

Slavica Ćukteraš snima emisiju!

Kako SCANDAL! saznaje, ona pokreće svoju platformu na Jutjubu i planira da emituje korisne emisije u kojima će razgovarati sa stručnjacima, psiholozima i psihijatrima i samim tim plasiraće korisne savete za sve one koji poput nje imaju muke s anksioznošću. Inače, Slavica godinama ima taj problem, ali je svesna šta joj se dešava i ništa ne prepušta slučaju, već se sve vreme hvata u koštac sa svim strahovima i za sada ih uspešno savladava!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Baš zbog toga želi da podeli svoja iskustva sa mnogima koji imaju iste probleme! Slavicu je anksioznost spojila i sa Milicom Todorović jer je i Mica prošla kroz slične situacije, te ne sumnjamo da će i ona biti jedan od gostiju Slavičine emisije. Kako smo još saznali, već postoji velika zainteresovanost oko te emisije pa je izvesno da će Slavica i te kako lepo zarađivati od reklama i sponzora. Kako nam prenose izvori, već ima ponude da tokom emisija preporučuje različite proizvode na biljnoj bazi koji su odlični za suzbijanje anksioznosti, tako da je Slavica našla odličan način i da zaradi, ali i da pomogne kako sebi, tako i drugima.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!