Star

April 4, 2022 13:07

By

Nakon hapšenja misice, usledio novi šok: Brena i Boba se prave da ne poznaju Dajanu

Slavica Tripunović Dajana uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj policijskoj 

Nekadašnja misica bivše Jugoslavije Slavica Tripunović poznatija kao Dajana, ostala je navodno bez poznatih kumova Brene i Bobe Živojinović. Naime, kako Republika saznaje, Lepa Brena i Boba okrenuli su joj leđa. Tim potezom jasno su joj stavili do znanja da je nepoželjna a da u njihovom odnosu nešto nije štimalo duži vremenski period, govorila je i činjenica da Slavica nije bila pozvana ni na Aleksandrinu i Filipovu svadbu.

– Malo je reći da je cela estrada u šoku zbog informacije koja se ovih dana provlači po medijima, pa tako i porodica slavne pevačice koja je zajedno sa svojim mužem proslavljenim teniserom Bobom Živojinovićem svojevremeno krstila Dajaninog sina Aleksu. U to vreme bili su veliki prijatelji, ali ipak, s godinama su se stvari promenile i oni su šutnuli Dajanu iz života upravo zbog toga što su kružile priče o ovome što je sada isplivalo u javnost. Prestali su da joj se javljaju jer je do njih došla informacija da se kuma bavi elitnom prostitucijom i da je imala veze čak i s nekim njihovim bogatim prijateljima – otkriva za naš list izvor blizak ovim estradnim kumama, koje više nemaju kontakt, pa nastavlja:

PROČITAJTE: Slavica Tripunović Dajana – Muškarci omalovažavaju žene!

 

Slavica Tripunović Dajana uhapšena zbog elitne prostitucije: Misica i Lepa Brena bile su bliske, a sada…

– Dajana i Brena su u vreme kada su ona i Boba krstili Aleksu bili baš bliski. Ona je bila na svim njihovim privatnim proslavama, rođendanima i slavama. Družile su se, bile bliske. Ipak je to kumstvo. Nije to mala stvar. Biramo kumove da nam budu tu za ceo život. Tako je i Dajana birala njih. Nikada nije koristila to što su oni vlasnici “Granda” da se plasira i rangira na bolju poziciju na estradi. Cenila ih je kao svoj rod. Kao porodicu, sve dok je oni nisu precrtali. Izostavili su je i sa spiska gostiju za Filipovu i Aleksandrinu svadbu. Prija i Filip su se venčali 2018. i tada su na svadbu pozvali pola estrade. Crvenim tepihom ispred hotela prodefilovalo je mnogo poznatih, ali među njima nije bila kuma Dajana ni njen sin Aleksa, Brenino i Bobino kumče. Ona je bila van sebe jer su je mediji pitali da li ide na svadbu, a onda i zašto nije bila na svadbi. Plakala je i bilo joj je veoma krivo. Boba se i premišljao da je zove, ali je Brena bila isključiva. Oni su se nje odrekli kada su od zajedničkih prijatelja biznismena saznali čime se kuma Dajana bavi. Presekli su sve kontakte. Sada se prave da je ne poznaju. Kao da joj nisu krstili Aleksu pre 18 godina. Njihovi sinovi i ne znaju da im je Dajana kuma.

Ovim povodom, ekipa Republike.rs pokušala je da stupi u kontakt s Brenom i Dajanom, ali kako se navodi, one nisu odgovarale na njihove pozive…

Slavica Tripunović Dajana uhapšena a njena imovinska karta broji milone

U jeku priča o njenom hapšenju, isplivala je informacija da bivša mis Jugoslavije poseduje i veliki broj stanova koji vrede milione.

– Budući da je odrasla u imućnoj porodici mogla je da uživa u plodovima roditeljskog nasledstva, međutim, pre nego što je uhapšena zbog elitne prostitucije, isticala je da je svoj život podredila sinu Aleksi ali i zanatima kojima se bavila. Držala je kafić, ali i cvećare – počinje izvor i nastavlja:

– Bukvalno se ne zna broj nekretnina koje Dajana poseduje. Ima lokale koje izdaje i odatle mesečno zarađuje hiljade evra. Pored toga ima i luksuzne stanove, koji su ispunjeni skupocenim nameštajem i detaljima, ali i kuće koje vrede milione – ispričao je izvor, prenosi “Kurir.”

AUTOR: Star

FOTO: Ata Images