Star

3 Aprila, 2021 16:00

Slavica u STRAHU! Korona joj OŠTETILA srce!

Slavica Ćukteraš preležala je kovid prošle godine u julu, međutim, tek sada je shvatila da je virus ostavio ozbiljne posledice na njeno celokupno zdravlje. Pošto u poslednje vreme oseća konstantnu malaksalost i umor, obratila se lekaru i saznala da joj je korona oštetila srce, piše STAR.

 

„Ako primim vakcinu, mogu da umrem iste sekunde!”

Slavica je morala da nosi holter kako bi lekari ispratili rad srca. Baš se uznemirila i uplašila kada je čula da joj je virus napao srce. Inače je mesecima osećala neopisiv umor, ali je mislila da svako ko je preležao koronu mora tako da se oseća i da su to posledice. Ipak, nakon konstantnog umora i malaksalosti rešila je da ode na pregled. Oni su joj rekli da je virus zakačio srčanu maramicu i da će morati na dodatna snimanja, kao i da će joj prepisati adekvatnu terapiju. Jako se uplašila! Iz stana ne izlazi jer se boji da ne zakači virus po drugi put, ako i mora da ode negde, nosi masku, pa čak i kada je sama u kolima, i na otvorenom, ne skida masku. U stan joj niko sem mame ne dolazi, mora da se pazi, ni sanjala nije da će virus da ostavi ovakve posledice na njeno zdravlje – kaže izvor STARA.


Definitivno se još uvek nisam oporavila od korone iako sam mislila da jesam. Po preporuci lekara, moj organizam nije spreman za vakcinu, jer kada bih opet došla u kontakt sa virusom, naravno da ne bi bilo dobro jer su mi organizam i srce načeti – objasnila je pevačica za STAR i dodala da bi mogla, ne daj Bože, i da umre kada bi se vakcinisala.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR