Svet

February 10, 2023 20:50

By

Slavlje u domu Ražnatovića: Ceca ne može da sakrije sreću

Slavlje u domu Ražnatovića, a povod je poseban

Poznato je da porodica Ražnatović koristi svaku priliku za velika slavlja, a ove godine će za to imati i poseban razlog, jer će u junu Ceca napuniti pedeset godina.

Iako pevačica na samom početku nije htela da priprema slavlje, došlo je do velikog preokreta. Naime, ona je na nagovor prijatelja popustila i zbog velikog jubileja će organizovati glamuroznu proslavu.

Pročitajte: Ova poznata dama rešila je da potpuno transformiše Cecu – Evo kako pevačica sada izgleda FOTO 

Ata images

Cecu Ražnatović i njenu sestru Lidiju Ocokoljić sa prijateljem kamere „Ceca show-a“ ispratile su i do Kopaonika, a tokom tog puta, pevačica se dotakla žurke koju planira za svoj 50. rođendan.

– Ubeđivali su me da slavim 50. rođendan zbog dobre žurke i atmosfere. Opet je jubilarni i treba da se proslavi. Nisu me dugo ubeđivali, pružala sam otpor, ali pristala sam na kraju – kazala je Ceca, pa zatim kroz osmeh istakla da svakako ne bi pravila ogromno okupljanje od, na primer, 500 gostiju, ali da slavlje u domu Ražnatovića neće izostati.

Pročitajte: Ljubav jača i od svih oluja – Portret porodice Veličković, Ceca i Lidija u zagrljaju najvoljenijih FOTO

Rajko Ristić

Pevačica će napraviti proslavu ovim povodom, a okupiće familiju i brojne prijatelje. Jedna od onih koja se sigurno najviše raduje žurci je njena sestra Lidija koja je imala zanimljiv komentar.

– Uvek tako počnemo, pa završimo sa proširivanjem sale – nadovezala se njena sestra, pa sve prisutne nasmejala.

IZVOR: Paparazzo

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES