Ljubav Brene i Bobe
Svet

November 21, 2022 10:22

By

Počelo slavlje u Breninom domu: Pogledajte šta će se naći na slavskoj trpezi i kako pevačica igra sa kućnom pomoćnicom VIDEO

Slavska trpeza Lepe Brene uvek je veoma bogata

U domu Lepe Brene danima su trajale pripreme za današnju slavu, Svetog Arhangela Mihaila. A, kako je to za njenu porodicu veoma važan dan, koji okupi celu familiju, ali i njihove brojne prijatelje, Živojinovići se maksimalno potrude oko svega.

A, najviše pažnje, kao i većina ljudi, posvete pripremi hrane. Iako se do sada time bavio uglavnom Boba, ove godine slavska trpeza prepuštena je folk divi i njenoj najboljoj prijateljici Kati.

Ata images

Slavska trpeza ne može da prođe bez sarme

A, da se priprema slave ne bi pretovorila samo u rad, pobrinula se pevačicina kućna pomoćnica, koju je javnost već upoznala preko snimaka koje je objavljivala Aleksandra Prijović.

Žena, koju su svi zavoleli zbog šaljivog recepta protiv korone, ponovo je napravila veselu atmosferu u domu Živojinovića kada je tokom priprema zaigrala uz Đanijev hit, a na isto je naterala i pevačicu.

Pročitajte: Lepa Brena se suočila sa bolešću od koje žene najčešće umiru – Šokirala sam se kad su mi rekli, obuzeo me strah 

No, nisu zabušavale ni u poslu, a o tome svedoči i snimak koji je objavio Brenin sin Viktor.

Iako će se na meniju naći brojni specijaliteti, slavska trpeza ni ove godine ne može proći bez čuvene sarme, za koju, kako mnogi tvrde, Brena ima najbolji recept. A, da li će ga podeliti s vama, pgledajte u videu.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM