Slika Jelene i Duška
Svet

26 Jula, 2022 22:03

Osvanula nikad viđena fotografija Jelene i Duška: Niko nije očekivao da će Karleuša ovako reagovati na nju

Slika Jelene i Duška iz srećnih dana raznežila pevačicu

Jelena Karleuša se još uvek nije zvanično razvela od supruga Duška Tošića, piše Kurir.

Ona još od januara mirnim putem pokušava da zajedno sa suprugom prevaziđe sve bračne nesuglasice, a izgleda da od toga i dalje ne odustaje. Kako kaže izvor pomenutog lista, njen suprug i ona još uvek nisu potpisali sporazumni razvod.

Slika Jelene i Duška

Ata images

Slika Jelene i Duška: Dani sreće

– Iako je trebalo da to obave još onda kada je Jelena o tome i zvanično obavestila svoje pratioce na Instagramu, pa i pre toga, iz nekog razloga to je sada više puta odlagano. Niko ne zna pouzdano zašto je tako, ali se pretpostavlja da pokušavaju da reše nesuglasice, dok postoje i oni koji veruju da ipak može doći do pomirenja i da će Karleuša i Tošić odustati od razvoda. Kao što se i više puta pisalo u medijima, oni su i ranije bili na korak od toga da podnesu zahtev, ali ih je uvek nešto sprečavalo u tome – rekao je sagovornik Kurira.

Slika Jelene i Duška

Instagram

Pročitajte: Karleuša Tošiću servirala hladnu osvetu, objavila fotografiju s drugim – Da li je bolji frajer od Duška (foto) 

Da se nešto dešava na tom polju, upućuje i činjenica da je Karleuša u poslednje vreme sentimentalna prema bračnim uspomenama. Jedna od njih je i fotografija koja se nedavno pojavila na jednoj od brojnih pevačicinih fan stranica, a na kojoj se ona vidi kako u vreme najveće ljubavi uživa sa Tošićem na bazenu jednog hotela. Ova fotografija joj se svidela i lajkovala ju je.

Jelena Karleuša

Pored ovog, Jelena je nedavno na svom Instagram storiju objavila i nekoliko fotografija sa venčanja sa Duškom od pre 14 godina, na kojima su se videli i članovi njihovih porodica.

Pročitajte: Majka Divna je predosetila: Jelena Karleuša ovim potezom porodicu zamalo dovela do propasti 

brak jelene i duška

Ivan Vučićević

Takođe, pevačicini fanovi su primetili i da ona na nekoliko poslednjih nastupa posebno emotivno peva svoje balade i te pesme kasnije kači na svoje društvene mreže. Tako je u junu, pre nego što je izvela jednu od svojih najemotivnijih pesama „Tihi ubica“, na početku pesme tužnim i plačljivim glasom izgovorila „nažalost“, što nije deo teksta ove balade.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje