Želja Duška Tošića
Svet

July 11, 2022 14:00

By

Tošić na drugoj strani kreveta: U jeku priča o razvodu isplivala intimna fotografija Jelene i Duška (foto)

Slika Jelene i Duška napravila pravu pometnju na društvenim mrežama

Pevačica Jelena Karleuša je nedavno objavila da se razvodi od Duška Tošića, sa kojim je provela 14 godina u braku. U intervju koji je dala za Hello! nakon razvoda, ona je otkrila koliko se promenila od trenutka kada je izgovorila sudbonosno “da”.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije i napade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja – ispričala je Karleuša.

– Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo – istakla je diva, a na pitanje na koje kompromise u braku nikada nije pristajala, kaže:

Pročitajte: Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta… Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića 

Intervju Jelene Karleuše

Instagram

– Nažalost, u dugom braku mora da postoji puno kompromisa i da se ta ženska kičma puno savija i kada ne želi – rekla je Jelena za Hello i pred kraj i dodala da „ako sve bude išlo po planu, vidi sebe u budućnosti kao srećnu ženu, te da će se boriti za to“.

Pročitajte: Svi misle da Karleuša pati za Duškom, a evo dokaza šta je zaista istina (video)

Koliko god da Karleuši teško pada prekid braka sa Duškom, ni njeni fanovi se ne mire sa tim, te svakodnevno na društvenim mrežama dele njihove zajedničke uspomene, a upravo jedna od njih je napravila potpunu pometnju na istim. Na društvenoj platformi “Tviter”, pojavila se jedna davna uspomena Jelene i Duška iz spavaće sobe, na kojoj se vide pevačicine duge preplanule noge koje je prebacila preko suprugove, a koja je samo u čizmama. Ovo je samo jedna u nizu fotografija koje je poznati par sačuvao nakon prelepog braka dugog 14 godina. Verni fanovi i publika i dalje je u neverici zbog vesti o razvodu te njihove fotografije često šeruju u znak prelepog sećanja na najlepši i najintrigantiji par domaće estrade.

Jelena krenula dalje

Inače, za neupućene. Jelena ovih dana uživa u Turskoj nakon mučnog perioda za nju i njene ćerke. Pop diva, inače je redovan posetilac ove prelepe zemlje a dobro je poznato i da je turski narod obožava Jelenu. Izuzetno su gostoljubivi a luksuz i srdačnost koju pruža njihovo osblje Jeleni je sada preko potrebno kako bi sa ćerkama u potpunosti zaboravil ana sve ono što je čeka po povratku u Srbiju.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot