Predbračni ugovor Jelena Karleuša
Star

April 19, 2022 13:30

By

Zajedničke fotke nestale bez traga: Jedina sačuvana slika otkriva neizmernu ljubav Jelene i Duška

Slika Jelene i Duška Tošića probudila je lavinu emocija 

O odnosima Duška Tošića i Jelene Karleuše počelo je da se nagađa, kada su supružnici jedno drugo otpratili na društvenoj mreži “Instagram”. U tom trenutku, svako je na svom “Instagramu” počeo da vodi svoj život, izbacuje samostalne fotografije, ili one sa ćerkama, dok su gotovo sve zajedničke nestale bez traga.

Pročitajte: Jelena i Duško na fotografiji prepunoj ljubavi! On ju je objavio i time poručio da želi pomirenje s pevačicom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Slika Jelene i Duška Tošića govori više od hiljadu reči

Ipak, jedina sačuvana slika Jelene i Duška Tošića nalazi se upravo na Tošićevom Instagramu. Ova fotografija je iz vremena njihove najveće sreće a veliku emociju emituje upravo zbog njihovi divnih ćerki Atine i Nike i prelepog prizora s delfinom.

Ova fotografija datira iz 2016. nakon čega Duško više nije objavio nijednu porodičnu fotografiju na kojoj su svo četvoro. Simbolika srećne porodice koja je krasila tu fotografiju za javnost je ostala uspomena, jer su tada supružnici odlučili da detalje svog porodičnog života više ne iznose u javnost.

Pročitajte: Jelena Karleuša pokazala svoje drugo lice: Sve vreme glumi i pretvara se da je ono što nije

IVAN VUČIĆEVIĆ

Javnost je uvek zanimalo zbog čega se supružnici ne prate na društvenim mrežama i šta je prava istina njihovog odnosa pa je jelena svojevremeno odgovorila:

On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram“. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena ‒ istakla je Jelena svojevremeno za “Telegraf JETSET”.

AUTOR: STAR

FOTO: Rajko Ristić / Instagram