Sloba Radanović čeka dete
ekskluzivno

22 Septembra, 2022 09:00

Sloba Radanović prvi put progovorio o Jeleninoj trudnoći, pa otkrio do sada nepoznate detalje

Sloba Radanović čeka dete sa nestrpljenjem

Nedavno je u medijima osvanula najlepša moguća vest – Sloba Radanović čeka dete sa suprugom Jelenom. Međutim, popularni pevač nije želeo da komentariše ove navode, čuvajući privatnost samo za najbliže. Kako se spekuliše Jelena je u poodmakloj trudnoći, nosi dečaka a Sloba je presrećan.

Pročitajte: Trudna i ostavljena, Kija likuje – Sloba Radanović napustio suprugu Jelenu

Sloba Radanović čeka dete

Ata images

Nakon duže medijske pauze, Sloba je juče prvi put progovorio za emisiju „Premijera“ o trudnoj supruzi i planovima za budućnost.Naime, Radanović do sada nije potvrdio glasine da je njegova izabranica, Jelena Đuričanin, trudna, te da par očekuje prinovu, a sada je otkrio i razlog.

Ne delim svoj privatan život, neću ništa da govorim tako da neka se naslućuje. Neću ništa da pričam, čuvam malo privatan život za sebe, tako sam rešio, ali imaćete sve informacije kada bude vreme za to. Što se tiče mog privatnog života, mogu da kažem da sam srećan, ispunjen sam na svim poljima i nemam nikakvih problema – ističe pevač.

Pročitajte: Sloba Radanović čeka dete sa Jelenom a ono što je učinio za nju oduševiće sve žene

Sloba Radanović čeka dete

IVAN VUČIĆEVIĆ

Poznato je koliko je vezan za majku Draginju, koja ima zdravstvenih problema, pa je Sloba objasnio da se trude Jelena i on da svaki slobodan trenutak provedu u Zrenjaninu sa budućom bakom, koja sa nestrpljenjem iščekuje prinovu:

Kad god imam vremena, potrudim se da odem tamo i da što više vremena provedem sa majkom. Kada odem u Zrenjanin, trudim se da ne idem na mnogo različitih mesta, trudim se da što više vremena provedem sa majkom. Što se tiče posla, ima ga dosta, ali uvek pronađem vremena i za takve stvari – zaključio je Sloba.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Ata images