svet

21 Juna, 2020 19:00

Sloba Radanović i Jelena! SVI DETALJI SVADBE! Ima da KOŠTA!

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin zakazali su svadbu za 19. septembar! Oni su prošle nedelje bili u opštini Voždovac i dogovorili sve detalje oko građanskog venčanja!

IAKO NIJE PROŠLO GODINU DANA OD SMRTI SLOBINOG TATE, MAJKA GA UBEDILA!

Kako piše STAR u broju koji je u prodaji, oboje su prelomili i rešili da se venčaju jer smatraju da će se do tada situacija sa koronom stabilizovati, a kako nema prepreka za njihovu ljubav, svadba je logična kao naredni korak. Čak im ne smeta ni činjenica što je Slobin otac preminuo i od tada još nije prošlo godinu dana!

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-svet-u-prodaji

„Sloba i Jelena su mnogo pričali o planovima za budućnost i oboma je jasno da su stvoreni jedno za drugo! Nedavno su seli i rešili da odu u opštinu i zakažu venčanje. Prvobitno je trebalo da se venčamju iduće godine jer će se u decembru navršiti godinu dana od smrti Slobinog tate, međutim, majka Draginja mu je rekla da nema potrebe da čekaju i odlažu, te da zakažu datum, jer je prošlo šest meseci, a ona je pak sigurna da bi njegov tata bio najsrećniji kada bi se on oženio Jelenom, jer je cela porodica mnogo voli”, otkriva izvor za  STAR i dodaje:
„Sloba se malo nećkao, ali kako je Draginja bila uporna, prelomio je, tako da su zakazali svadbu za 19. septembar. Jelena je ovih dana u haosu oko organizacije, jer je pevač sve njoj prepustio. Imaće oko 300 gostiju, sada traže adekvatan prostor za veselje, a buduća mlada neprestano lista kataloge venčanica kako bi za sebe našla idealnu. S obzirom da ima u glavi kako bi trebalo da izgleda, najverovatnije će da je šije. Za muziku ne brinu, jer će na svadbi biti dosta Slobinih kolega, a već su angažovali Magla bend jer ih Jelena obožava!”, priča za STAR izvor blizak budućim mladenicma i dodaje:

„Sloba je rekao Jeleni da sve što želi naruči i da sve organizuje onako kako ona zamišlja, da ne misli na novac! Ona je pak devojka koja ne voli da se rasipa, ali opet želi da tog dana sve bude kako treba, pa će morati da iskeširaju oko 30.000 evra!”
Inače, i Slobi i Jeleni je ovo drugi put da staju na ludi kamen!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR