svet

22 Marta, 2020 16:00

Sloba Radanović pod pritiskom – Draginja moli: “Oženi se sine, dok me još imaš!”

Izgleda da će Sloba Radanović morati da ubrza stvar i da se oženi što pre iako je sa Jelenom u vezi nepunih šest meseci.

Vedrana Rudan o koroni i demokratiji! Pravo u metu – mnogima se OVO neće svideti!

Bekuta pravi KONCERT za komšije! Jovana Joksimović je IZGRDILA!

“Gagi je krvnički udarao Anabelu po licu, jedva smo ga odvojili od nje!” – Ivan Gavrilović otkrio šta se desilo pre 20 godina!

Sloba ne može da zamisli život bez majkine podrške!

– Slobina majka Draginja oduševljena je novom snajkom i pošto se jako boji da ne raskinu, a on nađe neku poput Kije ili Lune, stalno ga moli da se ženi. Kad god on ode da je poseti, ona se rasplače i kaže mu Oženi se sine, dok me još imaš! Draginja u poslednje vreme nije u najboljem zdravstvenom stanju, čak je nedavno bila primljena u bolnicu jer joj je baš pozlilo. Sloba je tada odmah dovezao u Beograd i vodio kod najboljih lekara. Jelena je sve vreme brinula o njoj dok je boravila u kod njih, čak su je nagovarali da ostane i živi sa njima, ali Draginja je odlučila da se vrati u
Zrenjanin. Sloba je veoma vezan za majku, naročito sad kad je ostao bez oca. Kaje se što je svojim ponašanjem u rijalitiju ne neki način doprineo da mu se stanje pogorša. Ne bi mogao sebi da oprosti da sad ostane i bez majke, pa daje sve od sebe da joj bude bolje. Često ide u Zrenjanin kako bi je posetio, trudi se da joj pruži sve što može i da joj usliši svaku želju, pa joj je tako obećao da će požuriti sa ženidbom kako bi joj ostvario želju da joj podari unuka – kaže za SVET izvor blizak pevaču.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: youtube printscreen