Sloba Radanović
Svet

18 Oktobra, 2022 19:18

Sloba Radanović sprečio čoveka da skoči s mosta, pa otkrio sve detalje potresnog događaja

Sloba Radanović sprečio samoubistvo

Pevač Sloba Radanović danas je oko 16 časova sprečio čoveka da skoči sa Pančevačkog mosta i na taj način izvrši samoubistvo.

Povodom ovog herojskog čina oglasila se pevačeva supruga, koja je za Kurir prenela šta joj je muž rekao odmah nakon nemilog događaja.

Pročitajte: Sloba Radanović prvi put progovorio o Jeleninoj trudnoći, pa otkrio do sada nepoznate detalje 

Ata images

Jelenu je vest da je njen suprug spasio čoveka od pokušaja samoubistva zatekla u njihovom lokalu dok je uživala u kafi sa svekrvom Draginjom, ali je ostala u šoku kada joj se Sloba javio:

– Ne mogu da dajem izjave, jedino što mogu da vam kažem da to jeste bilo, ali o tome može on više da vam kaže kada dođe. Znate da on ne voli da izigrava heroja i da se o tome priča. Ne znam detalje, samo mi je rekao:“Još se tresem, još sam mokar“– kazala je Jelena, koja je otkrila detalje, nakon nemilog događaja:

Pročitajte: Pevač nije štedeo – Ono što je Sloba Radanović učinio za suprugu oduševiće sve žene 

Ata images

– Čekamo ga da dođe, njegova mama i ja sedimo u našem restoranu. Otišao je da zameni felne na mom automobilu kada se to dogodilo. On je produžio kod majstora i javio mi to, ali ne znam ništa više dok ne dođe – ljubazno je odgovorila Jelena.

Oglasio se i Sloba

U međuvremenu oglasio se i sam pevač i izneo potresne detalje.

– Mislim da od ovoga svega ne treba praviti senzaciju, i potencirati herojstvo. Poenta ove priče je tuđa nesreća i pitanje zbog čega je čovek želeo da oduzme sebi život. Ja sam se zatekao u tom momentu na Pančevačkom mostu i postupio sam logično. Najteže je prići čoveku. Pričao sam sa njim i tražio sam da mi da ruku dok razgovaramo. Pitao sam ga šta je razlog za takav čin. Govorio mu da ništa nije vredno toga. U jednom trenutku sam ga uhvatio za ruku. Bio je priseban čovek, razuman. Prepoznao me je i rekao mi da sednem u auto i da idem svojim putem. Skupilo se tu još ljudi koji su pomogli. Kada sam prepoznao da je pravi trenutak, povukao sam ga preko mosta, 2-3 momka su mi tu pomogla i hvala Bogu sve se završilo kako treba. Svako bi trebao da postupi isto, nadam se da će čovek pronaći svoj mir i da se ovo neće ponoviti. Ne smemo okretati glavu na tuđu nesreću – rekao je Sloba.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES