Sloba Radanovic
Svet

6 Marta, 2022 12:00

Sloba Radanović STIPSA? Neće da razbacuje pare kad Jelena ionako ima vremena!

Novopečeni mladenci Slobodan Radanović i Jelena Đuričanin nisu imali vremena da otputuju na medeni mesec jer pevač ima posla više nego ikad.

ATA/IMAGES

Pročitajte: SLOBA RADANOVIĆ I JELENA STIGLI NA VENČANJE: Poznati par će sudbnonosno ‘DA’ izgovoriti na ovom SVETOM MESTU!

Iako maltene svakodnevno nastupa, Sloba neće da se razbacuje novcem, pa umesto da unajmi šofera, za vožnju po gradu, do aerodroma i nazad zadužena je njegova žena.

Ovo nije prvi put da zatičemo Jelenu na aerodromu kako čeka Slobu da sleti, dok svi ostali muzičari i pevači juri taksi po aerodromu Radanović o svom prevozu, koji je uvek tu na vreme, ne mora da brine. Pa bolje i da da koji dinar ženi nego da plaća vozača, a i Jeleni je dragocen svaki trenutak koji može da provede sa Slobom obzirom da se slabo viđaju zbog njegovih čestih odlazaka u inostranstvo i nastupa širom Srbije. Sloba je jednom prilikom istakao da mu žena dosta pomaže oko organizacije kako nastupa, tako i albuma koji je prošle godine izdao, i dodao da Jelena dovrši sve što njega mrzi. Mislimo da je zaslužila da se funkcije šofera, pređe na funkciju menadžera, vreme je.

Pročitajte: Danijela Dvornik je od skromne kuće napravila raj za uživanje! Pokazala svaki kutak! (FOTO i VIDEO)

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES