Svet

11 Jula, 2021 12:05

Sloba Radanović održao nastup za pamćenje! Jelene NEMA ni na mapi! (VIDEO)

Sloba Radanović sinoć je na splavu Maximus u Smederevu održao nastup za pamćenje.

Sloba Radanović podigao publiku na noge!

Naime, pevač je svojim glasom i pesmama atmosferu na nastupu doveo do usijanja, a ekskluzivno za portal Svet&Scandal Sloba je priznao da se uželeo nastupa i otkrio detalje o albumu prvencu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S L O B A (@slobaradanovic)

Uželeo sam se iskreno, i ja i publika. Na mojim nastupima prisutna je velika količina emocija koju delimo moja publika i ja i sad su nastupi bolji nego ikada  – rekao je Sloba Radanović za portal Svet&Scandal, pa se osvrnuo na album prvenac:

Na novom albumu naćiće se osam novih pesama, osam spotova, biće tu i pet bonus pesama starih, ali što se tiče novih pesama sve su super, sve su kvalitetne, imamo dve obične balade, emotivne. Bio je u planu i jedan duet, ali ja nisam mogao da čekam tako da će taj duet ostati za kasnije – iskren je pevač koji nam je otkrio zbog čega njegova devojka Jelena Đuričanin večeras nije sa njim:

Jelena je imala obaveze kod kuće. Ona uglavnom prisutna kada se nastupa u Beogradu i okolini. A i izbegava gužvu – zaključio je pevač za portal Svet&Scandal.

Pogledajte kako je izgledao nastup Slobe Radanovića:

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ