Svet

21 Februar, 2021 19:00

Slobi NAMESTILI hapšenje! Kolege mu RADE O GLAVI?

Pevač Slobodan Radanović priveden je na Dan zaljubljenih, nakon što je komunalna milicija uz asistenciju policije prekinula korona žurku u kafani na Starom sajmištu u Beogradu.

Slobi namestili hapšenje!

Sloba je poput mnogih pevača nastupao u dozvoljeno vreme, nisu upali u lokal noću, nego oko pola šest popodne. Priveli su ga na informativni razgovor. On je siguran da ga je neko namerno prijavio i da mu rade o glavi. Nije siguran ko je, ali saznaće. Mnoge njegove kolege su istog dana nastupale u Beogradu, pa ničiji nastup nije prekinut upadom policije. Sloba je čim se popeo na binu zamolio goste da ne slikaju i da ne kače lokaciju baš da se ne bi desio scenario kakav se desio, očigledno je svestan da neko želi da mu naudi iako je pevao u lokalu preko dana, što je sasvim legalno –  kaže za Svet izvor blizak Radanoviću, a njegov menadžer Goran Lečić tvrdi da Sloba nije kriv.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S L O B A (@slobaradanovic)

Nema potrebe dizati pompu, Sloba je pušten i sve je u redu. Ne postoji njegova krivica u ovoj priči. Kao menadžer ja zakazujem nastupe u skladu sa zakonom i merama koje važe u ugostiteljskim objektima. Nastup je održan preko dana kada je rad u objektima dozvoljen, a moj pevač nije uhapšen već priveden na saslušanje – rekao je Lečić za medije.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ