svet

December 9, 2018 12:04

By

Sloboda i Vojin godinama su pokušavali da dobiju decu, a onda im je srpski glumac doneo lozu sa Hilandara: Priča koju slavni par nikada nije ispričao

Sloboda Mićalović iz nedelje u nedelju, kada se prikazuje ostvarenje “Koreni”, narod oduševljava ulogom Simke za koju se od samog početka priča da je uloga njene karijere.

U “Korenima” Simka se bori da dobije potomstvo kako se ne bi ugasila loza Katića, a Sloboda fantastično igra ulogu žene očajne jer ne uspeva da začne. Međutim, Slobodi u privatnom životu ovakav problem nije stran, pošto je nažalost, jednim delom prolazila kroz sličnu situaciju.

Naime, Sloboda i njen suprug, srpski glumac Vojin Ćetković godinama su pokušavali da dobiju dete u čemu im je pomogla čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara koju im je sa ovog svetog mesta doneo glumac Ivan Bosiljčić.

U jednoj televizijskoj emisiji emitovanoj pre nekoliko godina, ovo je ispričao njihov porodični prijatelj.

Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je, takođe, prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatelja, jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, oni su dobili bliznakinje Veru i Milu – otkrio je on tada.

Sloboda i Vojin nikada nisu želeli javno da pričaju o borbi za potomstvo.

Podsetimo, naš glumački par je odmah po stupanju u brak želeo da se ostvari u ulozi roditelja, a Sloboda je zbog komplikovane trudnoće bila prinuđena da miruje. Glumica je otkazala sve poslovne obaveze, a pričalo se da je priželjkivala blizance, što joj se i ostvarilo.

Ja sam prva u svojoj familiji koja je dobila blizance, dok ih sa Vojinove strane ima stric. Iako sam u dubini duše to žarko želela, bila sam u šoku usled neizvesnosti koju sa sobom blizanačka trudnoća nosi. Tata je od početka želeo ćerkicu i želja mu se dvostruko ostvarila – rekla je jednom prilikom Sloboda.

AUTOR: Svet

FOTO: Boško Karanović/Hello