Sukob Andrije i Slobode Mićalović svet novine svet portal
Svet

October 28, 2022 13:15

By

Ona je bila klinka, a on zauzet: Ovako su se upoznali i zavoleli Sloboda i Vojin

Sloboda i Vojin važe za jedan od najlepših parova na našoj javnoj sceni, ali su retki trenuci kada ovaj glumački par govori o svom privatnom životu.

Ipak, jednom prilikom Vojin je otkrio kako je upoznao svoju deset godina mlađu suprugu.

Pročitajte: Njihov susret je bio neizbežan – Bivša supruga Vojina Ćetkovića, lepša nego ikad, stigla u Beograd 

Instagram

– Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao “kao lepa” je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšalaispričao je Vojin jednom prilikom.

Sloboda i Vojin venčali su se 12. maja 2008. u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ona je imala 26 godina, a on deset više. Kumovi su im bili kolege i najbolji prijatelji, Nikola Đuričko i Nataša Ninković. Par je u srećnom braku već 14 godina, a razlika u godina u njihovom slučaju je zapravo pun pogodak.

Pročitajte: Raznežićete se kada vidite šta je Sloboda Mićalović rekla o ćerkama – A, evo u kakvom raju uživa s njima

Printscreen RTS

– Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno – rekla je glumica jednom prilikom.

Kao i svaki drugi brak i njihov je nailazio na prepreke i poteškoće, ali uprkos tome supružnici su uspeli da održe svoju ljubav.

Pročitajte: Suze radosnice – Vojin Ćetković i Sloboda odlučili da je vreme, opet stižu blizanci 

Instagram

Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju – objasnila je glumica.

Sloboda i Vojin u braku su dobili ćerke Milu i Veru.

 

IZVOR: KURIR, BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM