Izgled Slobode Mićalović svet portal svet
Svet

April 9, 2023 17:30

By

Slobodi je OVA koleginica otela dečka, a sada i stajling: Mićalovićeva bes prikrivala lažnim osmehom FOTO

Sloboda Mićalović i Milena Vasić jedna pored druge identično obučene

U ponedeljak, 3. aprila obeležen je 75. rođendan Jugoslovenskog dramskog pozorišta gde je veliki broj naših istaknutih umetnika dobio nagrade za zasluge u oblasti pozorišnog života. Među najzvučnijim imenima srpskog glumišta, u prvi plan zapale su dve crnokose glumice, Sloboda Mićalović i Milena Vasić.

Pročitajte: U ovom skromnom domu odrastala je Sloboda Mićalović – Jedan detalj će vas oduševiti FOTO

Sloboda Mićalović i Milena Vasić

Foto: Ata images

Svima je dobro poznato da su njh dve veoma bliske koleginice i prijateljice koje su svojevremeno delile isti ukus za muškarce te da je Mićalovićeva ljubila Mileninog sadašnjeg supruga Juga Radivojevića, a poslednjim svojim pojavljivanjem u javnosti, dve dame pokazale su da se slažu i kada je odabir garderobe u pitanju. Međutim, ovog puta delile su i isti modni ukus, te su svi prisutni gledali samo u njih.

Pročitajte: Iz ove ljubavi izlazim kao iz katastrofe – Saopštenje Slobode Mićalović zapanjilo sve FOTO

Sloboda Mićalović i Milena Vasić

Foto: Ata images

Obe glumice za ovu priliku odabrale su elegantno odelo klasičnog kroja, duboke pantalone i oversajz sako, a čak su se složile i oko izbora boje koja je pravi hit ove sezone, te su tako obe zablistale u plavoj nijansi, s tim što se Milena odlučila za nešto svetliju, nebo plavu. Da belo savršeno ide ispod sakoa, takođe su obe bile mišljenja, pa je Boba iskombinovala majicu sa V izrezom, dok je sa druge strane izbor kod Milene pao na nešto zatvoreniju bluzu, a jedina uočljiva razlika u njihovim identičnim stajlinzima bio je izbor obuće.

Pročitajte: Milena Vasić među Ubicama mog oca (foto)

Sloboda Mićalović i Milena Vasić

Foto: Ata images

Kao da su se dogovarale pa su im frizure bile veoma slične, obe umetnice došle su na događaj sa puštenom kosom, pa se mnogi pitaju da li su se Sloboda Mićalović i Milena Vasić da li je moguće da je ovo samo slučajnost. Bilo kako bilo, dame sa lica osmeh nisu skidale, pored nagrada pobrale su i salvu komplimenata i svi se slažu da obe izgledaju bolje nego ikad, a šta vi kažete kojoj bolje stoji?

Sloboda Mićalović i Milena Vasić

Foto: Ata images

Kojoj bolje stoji?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images