Slavica Rokvić našla ljubav Svet novine, Svet portal
Svet

November 28, 2022 17:00

By

TUŽNO: Slavica posle Marinkove smrti otkrila šta misli o ženi koja je pevaču rodila vanbračnog sina FOTO

Smrt Marinka Rokvića ostavila je duboke rane 

Pre nešto više od godinu dana Marinko Rokvić preminuo je nakon teške bolesti i iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka. Ono o čemu javnost ipak zna manje jeste njegov život pre Slavice. Slavuj neprikosnovenog glasa imao je i prvu ljubav koja mu je podarila sina koji je takođe tiho patio zbog očeve prerane smrti.

Pročitajte: Potres u porodici, udovica Marinka Rokvića nije dobro – Tužne vesti o Slavici stižu direktno iz doma

marinko rokvic

ATA images

Pre više od trideset godina, Marinko Rokvić uplovio je u strasnu romansu sa izvesnom Milom iz koje je na svet došao Dario, a iako se sa njom nikada nije oženio, pevač je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

– Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu, Markom i Nikolom.

Pročitajte: Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan – Reči njegovog sina kidaju dušu

Foto: Instagram

– Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Pročitajte: Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE – Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

Foto: Instagram

Smrt Marinka Rokvića boli i danas 

Dario Rokvić svoju sreću pronašao je pored Portugalke sa kojom ima dva sina, Romea i Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na četrdesetodnevni pomen, piše Story.

– Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda – rekao je o ocu koga je poslednji put video mesec dana pred smrt.

Slavica, Marinkova udovica nikad nije javno iznela nijednu lošu reč za Rokvićevu prvu ljubav. Slavica je svesna da su svi delom zaslužni za to što su Rokvićevi sinovi danas dobri i česitti ljudi i iznimno joj je drago što se Dario, Marko i Nikola vole i poštuju. Posle Marinkove smrti ostala je tuga i praznina ali i porodičan sklad i ljubav što Slavici puno pomaže da izdrži period bez voljenog supruga…

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: Rajko Ristić