PRIMERENO?

27 Juna, 2022 11:18

Ovo su svi čekali ali da li je i svekrva: Saška objavila fotografiju Dijaninog sina, da li će ovo zasmetati porodici Đoković?

Snaja Dijane Đoković objavila sliku Đorđa Instagram se usijao od komentara

Saška Veselinov, snaja porodice Đoković trenutno uživa na hrvatskom primorju sa svojim dečkom, a sa prelepe i romantične destinacije objavila je i takvu fotografiju.

Pročitajte: Ne postoji ništa tužnije od žene koja pati za dodirom – Ispovest Dijane Đoković koju će samo žene razumeti

Snaja Đokovića održala stilsku lekciju

Foto: Instagram Screenshot

Snaja Dijane Đoković – Nova slika uzburkala javnost

Atraktivna voditeljka jedna je od tri snaje koja o svojoj vezi sa popularnim teniserom transparetno govori. To pokazuju i slike koje objavljuje, na kojima nema skrivanja niti foliranja. Lepa Saška jasno je stavila do znanja da uživa u vezi sa mlađanim sportistom a još jedna fotografija je to i potvrdila.

Naime, lepa plavuša i snaja porodice Đoković objavila je romantičan trenutak sa Dijaninim sinom, kako u zalasku Sunca i predvečerja stoje na balkonu u vrtlogu strasti. Ova fotografija ponovo je dokazala da je potpuno drugačija od Jelene Đoković ali i da u njihovoj vezi cvetaju ruže.

Pročitajte: Saška jednim potezom dokazala da se mnogo razlikuje od Jelene – Šta će na ovo reći svekrva Dijana? (FOTO)

Ipak nismo sigurni da li će ovaj momenat koji je Saška obelodanila zasmetati porodici Đoković ili ponajvše svekrvi… S druge strane, ljubav je prelepa stvar koju i Dijana i Srđan odobravaju a to su rekli svojevremeno i više puta u želji da njihovi sinovi nađu svoje lepše polovine i da budu srećni. Što svakako danas i jeste slučaj kod sva tri sina….

Podrška sinovima

Poznato je da su Srđan i Dijana velika podrška svojoj deci i da je majka Noleta, Marka i Đorđa svekrva koja se samo poželeti može. Ona je prihvatila i Jelenu i Sašku a čini se i da o Letisiji, trećoj snaji o kojoj jako malo znamo,  ima lepo mišljenje.

– Znate kako, ni ja nisam nikoga pitao kada sam birao za sebe, pa sam tako vaspitavao i moje sinove. Mi se nismo mešali i nećemo se mešati u njihove odabire, ali sam potpuno siguran da je Marko napravio pravi izbor – završio je Srđan s sigurni smo i da Dijana deli suprugovo mišljenje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot