snaja jelene bačić alimpić
Svet

14 Avgusta, 2022 15:00

I to u ovim godinama: Jelena Bačić Alimpić podelila radosne vesti, čestitke samo pristižu (foto)

Snaja Jelene Bačić Alimpić podelila radosne vesti

Jelena Bačić Alimpić je u septembru prošle godine oženila sina Marka sa dugogodišnom izabranicom Antoninom koja je putem svog Instagrama podelila najlepše vesti.

Snaja Jelene Bačić Alimpić trudna

Naime, snaja Jelene Bačić Alimpić je u u petnaestoj je nedelji trudnoće, a kako saznajemo, ponosna baka uskoro će dobiti unuka prvenca.

Pročitajte: U braku su 25 godina, a nikada ga javno nije pokazala – Muž Jelena Bačić Alimpić je pravi gospodin! (FOTO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Antonina Alimpić 🧿 (@antonina.alimpic)

Nas troje. Neki su nagađali, neki priželjkivali, a neki znali. Sve u svemu, sada je došlo vreme da se javimo sa bebišem u stomaku iz Grčke – napisala je snaja Jelene Bačić Alimpić i oduševila pratioce koji već oduševljeno čestitaju dolazak bebe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic)

Podsećanja radi, Marko i Antonina su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav 10. septembra, a dan kasnije na “Salašu 137”, u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja, sklopili su i građanski brak.

‒ Marko i Nina venčali su se u novosadskoj Sabornoj crkvi, u hramu svetog Đorđa, gde su moj sin i ćerka kršteni. Bilo je emotivno, dirljivo i lepo. Sećala sam se njegovog detinjstva, kako mi je prvi put rekao “mama”. Setila sam se prvih koraka i polaska u školu – rekla je tada Jelena.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ