Nova slika trudne Anastasije
Svet

July 26, 2022 14:00

By

Majka se za sve pita, Anastasija je prošlost? Ćerka poznatog sportiste zaintrigirala porodicu Gudelj (foto)

Snaja Olivere Gudelj Anastasija i dalje uživa u ljubavi sa Nemanjom

Prošlo je već nekoliko meseci otkako Anastasija i Nemanja uživaju u svojoj ljubavi. Blagoslov su dobili i od porodica Gudelj i Ražnatović pa su celo leto proveli zajedno na egzotičnim putovanjima. Osim što su Tasa i Nemanja bili nerazdvojni, Cecina naslednica većinu svog vremena provodila je i sa Nemanjinom majkom Oliverom, sestrom Vanjom i bratom Dragišom s kojim je, po svemu sudeći, ostvarila najbolji odnos.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Anastasiji – Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu

Majka Nemanje Gudelj nikada nije krila oduševljenje Anastasijom čak i dok se nisu videle uživo. Proslava Tasinog rođendan samo je kumovala njihovom zbližavanju oko kog ni Ceca nije krila oduševljenje.

Pročitajte: Ovako to izgleda kada braća zavode – Dragi Gudelj i Milica Todorović u emotivnom zanosu (foto)

Ipak, budući da se Nemanja skrasio pored Anastasije, red bi bio da i Dragiša, kog su svojevremno spajali sa prelepom Milicom Todorović, nađe devojku sličnog kalibra. Na Instagramu se pročulo da je Olivera komentarisala sliku Olge Danilović, ćerku popularnog košarkaša Predraga Danilovića. Ona je, naime, na njenoj fotografiji na kojoj izgleda preplanulo i egzotično stavila srca uz komentar “Uvek prelepa” što jasno aludira na to da se porodice Gudelj Danilović poznaju od ranije.

Foto: Insatgram Screenshot

Budući da je Olga svojevremeno bila sa Bogdanom Bogdanovićem, momkom iz tatine branše, ne bi bilo loše da se ovog puta okrene ka fudbalu i možda baš tu pronađe ljubav svog života.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images