Snaje Đokovića
Svet

April 29, 2023 15:45

By

Snaje Đokovića su u jednom veoma složne: Ovo je tajni plan kako da razore porodicu Đoković

Snaje Đokovića slažu se veoma lepo a evo šta im je još zajedničko

Nema sumnje da se veganska ishrana porodice Đoković već godinama prati pod budnim okom, a oni su otvoreno otkrili svoje razloge nove ishrane.

Nedavno se rodio mali Aleksandar Đoković, sin Đorđa Đokovića, brata našeg sportiste, i Saške Veselinov, vlasnice modnog brenda.

Snaje Đokovića

Rajko Ristić

Ona se pohvalila na svom Instagram profilu kako je već godinu dana vegan i, kako se čini, veoma je ponosna zbog toga.

S druge strane, i Jelena Đoković, Novakova supruga, takođe je već godinama veganka. Ona je otkrila da ne konzumira meso, niti druga proizvode životinjskog porekla jer se plaši bolesti koje mogu izazvati. Na Instagramu često deli savete o ishrani, predlaže veganske alternative i prilaže recepte. Zdravlje, kvalitet, ukus, nutritivna vrednost, osnovna su pravila kojih se bezkompromisno pridržava.

Pročitajte Oporavite organizam od praznične hrane – Jelena Đoković savetuje kako

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ne zaboravimo, i Novak je, uprkos tome što je sportista sa treninzima i turnirima jakog inteziteta, postao vegan. Mnogi su sumnjali u njega da sa veganskom ishranom neće moći da izdrži te napore ali je uspeo u tome iz, kako kaže, etičkih i religioznih ubeđenja, piše portal Marie Claire.

Pročitajte Jelena Đoković još jednom ostavila sve bez teksta – Salva kritika upućena joj je zbog ovoga FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– Veoma sam zadovoljan što uz ishranu na biljnoj osnovi i posle četiri i po godine mogu da igram na ovakvom nivou. Bilo je mnogo kritika, ni ljudi koji su mi najbliži nisu verovali da mogu to da postignem, bilo je sumnji i mnogo pitanja. Prošao sam različite faze tokom prilagođavanja na novi način života. A to je upravo način života, a ne samo način ishrane jer je u pitanju mnogo etičkih razlog, svesnost najpre o tome šta se događa sa životinjama u svetu, njihov pokolj i odgoj na farmama, a tu je i ogroman uticaj na klimatske promene o kojima se možda ne govori dovoljno – objasnio je Đoković.

AUTOR: SVET

IZVOR: Marie Clair

FOTO: ATA images