Penzija Zorice Brunclik svet novine svet portal
Svet

March 27, 2023 19:48

By

Zorica Brunclik ovo godinama krije: Ova poznata voditeljka bila je udata za njenog brata

Snajka Zorice Brunclik bila je poznata voditeljka

O Zorici Brunclik, jednoj od najvećih zvezda narodne muzike, zna se skoro, jer voditeljka nikada nije krila svoju prošlost. Pa tako znamo da je odrastala u siromaštvu, da je njena majka radila veoma naporan posao kako bi prehranila Zoricu i njena tri brata.

Pročitajte: Sećanje na detinjstvo – Zorica Brunclik nikada sebi neće oprostiti ono što je uradila majci

Snajka Zorice Brunclik

Bojan Vuković

Međutim, malo ko zna da je jedan od ta tri brata bio oženjen poznatom voditeljkom. Naime, Aneta Farago, jedna od najpoznatijih voditeljki devedesetih godina, bila je snajka Zorice Brunclik.

− Slušajte vas dvoje, dosta je bilo šale. Šta mislite, pa godine su vas stigle, sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l’ tako, Miroljube?

Pročitajte: Zorica Brunclik je mislila da je Kemiš voli sve dok nije upoznala ovu ženu 

Snajka Zorice Brunclik

Ata images

Ovim rečima Zorica Brunclik je svojevremeno podstakla svog brata Božu i voditeljku Anetu Farago da se venčaju. Njih dvoje se, inače, nikad nisu zabavljali. Ponekad bi zajedno prošetali Zoričinu i Kemiševu ćerku Zlatu i svratili negde na piće, ali veza nije prerasla u pravi muško-ženski odnos već je sve bilo u prijateljskim relacijima. Međutim, kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na brata Zorice Brunclik, pomislila je: „Ako je njoj dobar, što ne bi i meni.”

Pročitajte: Promena ličnog opisa u sedmoj deceniji – Zorica Brunclik sada izgleda ovako FOTO 

Snajka Zorice Brunclik

Youtube printscreen

Veridba je bila po principu „verovali ili ne”. Aneta i Boža su se sreli u Kondinoj ulici, upitali jedno drugo za zdravlje i onda shvatili da bi bilo zgodno da se venčaju. Odmah su produžili u restoran „Pod lipom” da lepu vest podele sa prijateljima, zatim su otišli u obližnji PGP RTS kod Kemiša, a onda i u Krnjaču, kod Zorice Brunclik koja ih je čekala kod kuće. „Postaću Brunclik”, radosno je uzvikivala televizijska voditeljka, ali se veče uoči odlaska kod matičara požalila prijateljici, piše Hello!.

Pročitajte: Brat Zorice Brunclik izneo niz optužbi na račun pevačice

Snajka Zorice Brunclik

Rajko Ristić

− Meni se uopšte ne udaje. A iznajmila sam venčanicu, super mi stoji. Doći će po mene beli „linkoln”. Sve je organizovano. Zorica mi je poklonila bundu. Nije prava, već ekološka, ali je dobra. Pa, ja ne znam da kuvam.

Prijateljica joj je u šali uzvratila da uz Božu Brunclika, direktora restorana društvene ishrane na televiziji, neće ni morati da razmišlja o kuvanju, i tako je Aneta rekla „da”.

Pročitajte: Pobegao i od braka i od deteta – Ovo je čovek sa kojim je Zorica Brunclik dobila svoju prvu ćerku 

Snajka Zorice Brunclik

Youtube printscreen

I, kao što kaže narodna izreka, što je brzo to je i kuso. Brak je sklopljen i overen bez poljupca, a mladenci su jedno drugom čestitali „bacanjem koske”. Na medeni mesec nisu otišli, a kako je izgledao njihov suživot u Anetinom stanu najbolje ilustruje njena izjava:

− Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava – rekla je snajka Zorice Brunclik.

Pročitajte: Zorica Brunclik ne oprašta Bekuti – Ovo su poruke zbog kojih su se sukobile bivše prijateljice 

Snajka Zorice Brunclik

Ivan Vučićević

Mesec dana kasnije su se razveli, a voditeljka je završila na sudu budući da ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog iznošenja kleveta na njegov račun.

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ,ATA IMAGES, INSTAGRAM