Zdravstveno stanje Snežane Đurišić svet portal svet
Svet

February 28, 2023 15:31

By

Snežana Đurišić u teškom stanju: Kolega otkrio šta joj se desilo

Snežana Đurišić nije dobro, tvrdi Đorđe David

Strasti oko afere “mito” u Zvezdama Granda se ne stišavaju. Otkako je Dušan Vukadinović rekao da mu je Snežana Đurišić tražila novac, kako bi prošao u naredni krug takmičenja, svakodnevno se oglasi neko ko ima nešto da kaže na tu temu.

Pročitajte: Rada Manojlović otkrila – Zbog dečka Snežane Đurišić moja baka je završila u bolnici 

Afera Snežane Đurišić

Ata images

Snežana, kao i članovi produkcije oglasili su se ovim povodom i oštro demantovali Vukadinovića, a sada je Đorđe David otkrio da Snežana Đurišić nije dobro podnela optužbe na svoj račun.

Pročitajte: Sad je sve jasno – Zbog porodičnog sukoba Šerifovićka nije stala u Snežaninu zaštitu 

Bojan Vuković

Žao mi je Snežane, a debile ne mogu da komentarišem. Bolesne roditelje, koji svoje projekcije neostvarenih životnih snova projektuju na svoju decu, koja su pritom talentovana, pa od njih naprave idiote i još ta deca poveruju roditeljima da bolje znaju. Nek im je Bog u pomoć – rekao je David i otkrio kako se Snežana oseća nakon skandala:

Pročitajte: Viki više nije mogla da ćuti, pa sve priznala – Istina je da neke Zvezde Granda nisu imale novac, a evo šta im se onda desilo 

Printscreen

– Snežana Đurišić nije dobro, sve ovo je jako teško podnela, jer optužiti nekoga ko je ozbiljne pare u životu napravio da traži pare, to može samo neko ko ne može da se pomiri sa porazom na sportski način.

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, PRINTSCREEN