snežana đurišić poludela
Scandal

21 Februar, 2022 22:04

SKANDAL U „ZVEZDAMA GRANDA?! Snežana Đurišić rešila da ispriča sve o Miliju!

Pop diva Snežana Đurišić se osvrnula na sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem u „Zvezdama Granda“.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ

ATA/IMAGES

Snežana je priznala da je, nakon što se odvojila od Milija, dobila samo tri kandidata i da je to velika nepravda. Pevačica tvrdi da je o tome trebao da odluči Popović, a ne Mili.

Ja pored moja tri kandidata, sada sam dobila još osam i sada imam pune ruke posla. I dalje stojim iza svojih reči da svaki da svaki narodnjak treba da ide kod mene, jer znanje koje ja imam sigurna sam da mogu mnogo da im pomognem – rekla je Snežana.

Pročitajte: Priča se da Aleksandar Milić Mili ima plan da istera Sašu Popovića iz „Zvezda Granda“!

– Ja nemam nameru da pričam o nekome, jer ja tog čoveka i ne poznajem dovoljno da bih mogla bilo šta da kažem, a sve i da ga poznajem ne bih javno o tome govorila, jer je to prosto nepristojno. Ono što mogu da kažem, što je vezano za posao koji mi zajedno radimo to je da smo mnogo različiti i da je to dovoljan razlog što ne radimo timski. Naravno da me pozove za nekog kandidata, ukoliko taj neko hoće da peva što ja umem da pokažem, svakako bih se odazvala zbog kandidata – dodala je.

U poslednjoj emisiji pomenutog takmičenja Marija Šerifović zapretila je Violeti Viki Miljković da će je udariti pesnicom ako ne prestane da govori.

Snezana Djurisic

IVAN VUČIĆEVIĆ

To je stvar trenutka i Marija je prosto takva i nije zlonamerna, ali to je nešto što mi i volimo kod Marije. Ja često imam žutu minutu ali stisnem zube – kazala je Snežana.

Snežana se potom osvrnula na ćerku i otkrila da li planira duet sa njom.

Uf ja bih to iskreno volela, ona je jako talentovana. Problem je što ona neće da se bavi javnim poslom i što ne želi da bude pevačica, ali i na sve to ona živi u Njujorku. Ćerka mi fali, ali iskreno tu daljinu i ne osećamo previše, jer ja kad god mogu, a mogu uvek dva, tri, pet dana da odem, ja se spakujem i odem do nje – rekla je Snežana za „Blic“.

Pročitajte: Lukas daje čitavo bogatstvo na ženidbu sina! Evo kako će izgledati svadba decenije!

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES